You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Maaf Kerana Aku Tidak Menerima Mu Dalam Hidupku

17,410,413 total views, 1,942 views today

Maaf Kerana Aku Tidak Menerima Mu Dalam Hidupku

Maaf aku tujukan kepada mana-mana wanita yang pernah hadir dalam hidupku.

Tak kisah anda masih mengingati aku atau tidak, mungkin juga anda tidak sesekali ingin mengingati diriku ini.

Begitu juga aku.

Maaf sekiranya aku juga lupa kewujudan kau sebelum ini. Eh bukan kau sorang sahaja yang aku lupakan.

kau, kau, kau dan juga kau mungkin aku lupakan.

Tetapi kenyataannya, aku tidak sesekali melupakan apa yang pernah aku buat sepanjang kau wujud dalam hidup aku walaupun kenyataannya aku lupa kewujudan mu.

Dalam hidupku

Baru beberapa kali aku menolak wanita (mungkin juga meninggalkan) yang ingin hadir dalam hidupku

Sebab aku tahu,

Aku tak mampu nak membahagiakan mereka seperti mana suami mereka bahagiakan mereka sekarang.

Moga kau bahagia bersama insan yang tersayang ๐Ÿ™‚

Bicara Bro : Ada tak sape2 Ex bro yang nak kahwin dalam masa terdekat?

Gambar sekadar hiasan, makan sambil sembang benda yang tiada kaitan dengan entry ini mahupun dunia blog. Hanya sembang pasal makanan sahaja.

Ok Fine, aku dah gemuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Maaf Kerana Aku Tidak Menerima Mu Dalam Hidupku

  1. kawen?x kot untk masa terdekat…. kehkeh ! x pasti ttg tu…….yg ain pasti mmg Bro dah gumuk …. itu fakta….
    mungkin bro dh lupa ain gamaknye…… ๐Ÿ˜›
    babai…..

  2. Susahnya jadi lelaki kacak terhangat dipasaran nih he3…cepat2 bro…grab 1 wanita menjadi suri dalam hidup,carilah wanita yg sudi makan nasi lemak bungkus sambil bersila…ader ker lagi zaman sekarang wanita yg tak kisah susah payah bersama?

  3. hahaha..adoiyai….semua yg berlaku ada hikmahnya kan bro..hidup ini cuma merancang yang menentukan hanya allah swt..Teringat kekasih kekasih dan kekasih lama Jay dulu..ada g masih ingat Jay dan ada juga yg telah meluopakan diri ini..:(

    1. hahaha…xpa..Jay xpernah lupa siapa pun kawan2 Jay..walau pun ada yang tidak sehaluan..Jay tetap ingat dorg semua..:)..termasuk bro..hahaha

Leave a Reply

Top