You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Karnival 25 Tahun Mothercare

17,459,809 total views, 2,976 views today

Karnival 25 Tahun Mothercare


Semalam bro berkesempatan ke karnival Mothercare di Mothercare outlet di KLCC.

Event ini berlangsung dari pukul 10 pagi hingga ke 7 petang dengan beberapa aktiviti yang menarik diadakan.

Memang meriah dengan kehadiran ibu bapa yang ingin mendapatkan barang bayi dan kanak-kanak untuk anak mereka.

Walaupun bro masih belum mempunyai anak.

Mana la tahu terbuka pintu hati bro untuk mempunyai anak ataupun berkira-kira untuk membeli barangkan baby. Now barangan untuk baby pun boleh tahan juga harganya.

Bro dapat voucher RM20. Tetapi bro bagi pada orang yang lebih memerlukan.

Terdapat beberapa acara diadakan sepanjang tempoh bro berada di sana.

Antaranya,

Peragaan Pakaian Kanak-kanak

Nyanyian dari bakat kecil

Persembahan dari bakat kecil

Selain itu, terdapat diskaun untuk barangan tertentu dari Mothercare.


Mothercare Malaysia sekarang tengah running contest khas buat blogger. Jom la join Mothercare Blogger Contest.

Bicara Bro : Bro baru tahu, barangan untuk kanak-kanak sekarang memang mahal.

Harga untuk kereta bayi tue pun dah boleh angkat motor sebijik.

Bezanya, motor kena renew roadtax tiap2 tahun dan kereta bayi boleh guna sekiranya tiap2 tahun dapat baby he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Karnival 25 Tahun Mothercare

  1. hehehe..teringat kat anak buah Jay..apelah khabar beritanya..mungin dah tak ingat lagi siapa diri ini..
    🙁

  2. adeh, karnival cmni patutnya saya yg pergi, bro. hehe
    mmg ada plan nk turun kl tp xsure lg. salah satu tmpt nk gi adalah mothercare sbb nk cr pagar utk anak saya supaya xpergi ke dapur lps ni. huhu

Leave a Reply

Top