You are here
Home > 1001 Pictures > Gathering Blogger Di Tasik Cempaka, Bangi.

17,430,077 total views, 3,921 views today

Gathering Blogger Di Tasik Cempaka, Bangi.

Semalam bro berkesempatan lepak bersama beberapa rakan blogger di Taman tasik Cempaka, Bangi.

Dan seperti biasa,

Bro pasti orang terakhir sampai. Selamat dorang tahu bro ini macam mana.

Cuma bezanya kali ini bro tak datang melengang.

Bro datang bersama nasi kerabu. (tapi tak sempat nak tangkap gambar, dorang dah sambut dulu dari tangan bro).

Seronok gathering begini sambil buat berkelah ala Port Luck.

Jom layan gegambar yang ada.






Bro silap.

Bro tak amik gambar dorang tengah makan.

Kalau tidak, sure nampak lagi meriah. Thank kepada rakan-rakan blogger yang sudi menjemput bro.

Bicara Bro : Ada tak sesiapa yang anda kenal? Jika anda rasa tak kenal. Ada masa nanti, jom ikut bro pergi gathering bersama mereka.

Insya’lah ada untuk gathering puasa dan gathering raya.

Insya’lah akan diadakan dikediaman seorang Dato’ (Dia suka duduk sebelah bro, sebab dia tahu ramai yang suka amik gambar bro secara sembunyi-sembunyi)


Kredit pada Kak Ayu

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Gathering Blogger Di Tasik Cempaka, Bangi.

  1. Saya kenal Bro jer..tapi tak bermakna yg lain2 tak glamer,cuma tak pernah pergi blog dorang.Kalau terbaca singgah lah blog saya yg tak seberapa nih.

  2. Kami adalah blogger yang berada dalam ‘kelas kami yang tersediri’… kononlahhhh….

    Nanti kita geder2 lagi, ya. Terima kasih kerana sudi datang. πŸ™‚

    1. ye betul.. TQ for spending your time with us

      psst.. nasi kerabu itu sedap! selamat saya takyah masak untuk lunch πŸ™‚

    1. Rasanya bro pernah jumpa dengan Dato masa dia Deputy Vice Canchelor dekat UPSI

      If tak salah bro la he..23x

      Tak berminat nak jadi Dato.

      target is “Tan Sri”

Leave a Reply

Top