You are here
Home > 1001 Pictures > Family Gathering @ Putrajaya

17,453,556 total views, 6,025 views today

Family Gathering @ Putrajaya

Akhirnya,

Family bro dapat juga berkumpul semuanya.

Dimana adik beradik bro semua ada (Memang sesuatu yang mustahil nak kumpulkan walaupun time raya) termasuk menantu dan bakal menantu.

Baru nampak meriah.

Entry ini bukan untuk dibandingkan dengan Family Gathering @ Johnny’s Bukit Raja.

Tak mampu nak makan dekat tempat mahal-mahal gitew.

Kami semua berkumpul di Putrajaya sempena konvokesyen adik bro di PICC.

Kami berkumpul betul-betul pada hari ibu. So bro bawa family ke Pizza Hut, Alamanda.

Makan reramai memang puas hati.

Habis licin. Kalau tak habiskan rugilah kan. Bayar mahal tue.

Esoknya selepas habis majlis konvokesyen, kami semua menghala ke Nasi Arab Saba di Cyberjaya.

Dekat sini makan reramai pun puas hati.

Habis licin juga.

Dan pada sebelah petangnya, Bro buat photoshoot sekitar Putrajaya. Nanti bro kongsikan hasil protog yang masih bertatih lagi.

Bicara Bro : Tahun ini merupakan tahun terbanyak dalam sejarah bro balik kampung bro sendiri (rumah mak ayah) sejak tahun 1998.

Pernah dilabelkan anak derhaka oleh adik-beradik bro yang lain.

Now, abang korang nie juga la yang korang rindu nak jumpa kan. Lagi-lagi bila dapat pujuk abang kamu nie open table.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Family Gathering @ Putrajaya

  1. best bila dapat berkumpul dengan family ni…lagi2 kalau yg duduk jauh2 dgn family..mesti akan jarang2 dpt berkumpul…masa2 dgn family mcm ni la yg patut dihargai..:D

  2. bestnya bro bila dpt berkumpul ramai2 sekeluarga ni..urm..Jay xtahulah bila kan..dah 3 tahun xpernah rasa mcm tu lagi..huhu..sedih mmg sedih..yg lebih sedih adalah mak ngan abah Jay lah..:(

    1. Bergantung pada individu tersebut la…

      Macam bro kami adik beradik tiada la rapat sangat. Masing-masing ada life masing2 since kecik.

      Tapi ok la..

      Boleh berjemaah sesama di rumah.

      Meja makan pun meriah.

  3. hoho… nak compare family gathering @ johnny’s bukit raja memang xdapat lah. haha… :p

    apa yang penting dan lebih bermakna adalah berkumpul dan berbual mesra bersama keluarga.. 🙂

    1. He..23x ala orang tue buat family gathering xjemput kita.. baru plan nak masuk family dia…

      Tapi alhamdulillah malam tadi kita boleh gather reramai perkena burger selayang.

      Kenyang tak?

Leave a Reply

Top