You are here
Home > Contest > Contest Dari Jakarta : Teka Burung Dara? #ContestBro

17,452,799 total views, 5,268 views today

Contest Dari Jakarta : Teka Burung Dara? #ContestBro

Bro nak buat contest mudah untuk pembaca blog bro.

Senang je contestnya.

Hadiah?

Cenderahati yang termampu bro beli sepanjang berada di Indonesia. Tapi ada syaratnya

Antara syarat yang bro tetapkan :-

  1. Dia rakyat Malaysia dan berada di Malaysia
  2. Dia baca syarat ini hingga faham (tak faham? kena fahamkan juga)
  3. Follow bro di twitter @broframestone (tak ada twitter? Tak digalakan masuk)
  4. Jawap soalan yang bro tujukan di ruangan komen
  5. Dan tweet mengenai contest ini di twitter bertemankan hastag #contestbro dan tag bro di twitter (if tak faham, nampak sangat anda bukan pengguna tegar twitter)

Soalan berdasarkan gambar diatas 🙂

  1. Korang teka hidangan yang mana satu bro order (1 hidangan sahaja)
  2. Burung Dara dorang gunakan burung apa?

Ok itu sahaja. Tinggalkan jawapan anda di ruangan komen besertakan id twitter anda.

Jangan lupa tweet apa yang bro suruh tweetkan 🙂

Pemenang dipilih dari jawapan yang betul atau hampir betul. Jika tiada, cabutan bertuah akan dibuat berdasarkan entry ini yang ada tweet di twitter dengan bertemankan hastag #contestbro dan tag bro di twitter.

Itu sahaja.

Selamat mencuba. Bro nak siap-siap keluar makan nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Contest Dari Jakarta : Teka Burung Dara? #ContestBro

  1. Kenapa gambar tu tak nampak ye?Aku masuk blog bro via HP,tapi gambar-gambar yang lain nampak pula,yang ini je tak nampak,kotak putih saja yang muncul..

  2. Memang sah akak tak leh masuk coz tak reti nak bertwitter…hahhaaa…

    Apa pun selamat berjaya pada yang menyertai.

Leave a Reply

Top