You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Bersama Niq Afnan

17,410,308 total views, 1,837 views today

WordLess Wednesday : Bersama Niq Afnan


Bersama rakan blogger, Niq Afnan

Semasa Gathering Futsal Sahabat Blogger di Sport Planet Shah Alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “WordLess Wednesday : Bersama Niq Afnan

  1. bro nak pinjam cermin mata bro tu boleh..hahaha…ni rupernye Niq Afnan..bestnye dpt main futsal..Jay dah lamer tak main futsal..

    1. hahaha..aiyokk….beli rm10 free perfume??kat Kota Kinabalu ni berlambak bro..nak jenama mahal tapi murah hah dtg sini..murah sebab tiruan..hahaha

  2. dia seorang yang baik..
    abang niq yang memberi semangat kepada tyka untuk terus berblog.
    dapat jumpa juga abg niq pada haritu.
    bro je tak sempat nak jumpa

  3. alah bro. kalo ade rezeki kite jumpa lg ok.

    bro ok la 15 minit. tyka 10 minit je.. marah betul amal masa tu..

    tyka kena gerak Melaka. tu sekejap juga

Leave a Reply

Top