You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Awek Comel Tebar Roti Canai.

17,426,727 total views, 571 views today

WordLess Wednesday : Awek Comel Tebar Roti Canai.


Awek comel tebar roti canai.

Ini baru selera nak makan roti canai hari-hari.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “WordLess Wednesday : Awek Comel Tebar Roti Canai.

    1. yeke??ada orang kate gambo ni di ambil dekat belah2 utara..tapi teman tak pasti sgt ler..betul ke idak.:)

  1. niat die da baik da cari rezki halal..tapi skali orang amik gambar post kat google or wt entry kat blog,xpsal2 keje die jd haram sbb da naik kan nafsu org bkn stakat nafsu mkn je..nafsu lain skali..kesian nye kat die..moga Allah lindungi dia..wallahualam

Leave a Reply

Top