You are here
Home > 1001 Pictures > Wanita Yang Bertahta Hati Bro Framestone

17,411,056 total views, 2,585 views today

Wanita Yang Bertahta Hati Bro Framestone

Ramai yang bertanya kenapa bro,

Siapa wanita yang bertahta di hati bro?

So kali ini, bro reveal sorang persorang. Harap ada diantara anda yang tidak kecewa bila melihat gadis dibawah ini.

1. Cik Nurul Siezuka

Gadis yang selalu menemani bro ke mana-mana dan nampak comey bila berdiri dibelakang bro untuk bergambar

2. Deq Noor

Selalu bertembung dievent yang tak sepatutnya bro ada.

3. Nisa Kay

Orang yang pantang bila ada lensa menfokus dia beraksi. Dengar cerita, dari kecik dia macam nie

4. Pen Merah

Pen Merah, Bukan Pen Biru. U marah, I love u he..23x

5. Cik Epal

Dia cakap, dia lagi kecik dari bro. Tapi bro nampak dia lagi tomey tiap kali berjumpa. Tiap kali makan dengan bro, memang berselera sangat. Tak tahu nape.

6. Aesya Zealous

Tapi bro minat dengan adik dia.. Comey 🙂

7. Cik Helena

Ops…!! Bakal pengantin nie. Minta izin dulu baru bergambar macam nie.

8. Ziera Zain

Comey…!! Cuma time nie dia nampak penat. Sian….!!!

Bicara Bro : Thank kepada semua yang sudi bergambar dengan bro.

Dan mereka semua bukan wanita yang bertahta di hati bro. Tapi kalau di izinkan, bro ok je he..23x

Ini gambar bro yang disebarkan di twitter oleh Nisa Kay.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

56 thoughts on “Wanita Yang Bertahta Hati Bro Framestone

    1. Ops…!! perempuan je yang sudi bergambar dengan bro.. lelaki? macam xde je.. itu yang peliknya…

      Lagi satu ini entry pasal perempuan… if ade lelaki yang bertahta di hati bro…

      Risau orang label bro nie gay

    2. Hehe…jgn diadakan label ‘lelaki bertakhta di hati bro’. lain bunyinya. anyway…sure coool je bila bro berfoto dgn lelaki lain. mcm tak pernah kan..?

    1. Yup semua blogger.. baru2 nie jumpa dekat satu event…

      Gambar last tue la yang tersebar dekat twitter… fuhhhhh

      Hai Tia… jangan sedih2 dah tau.. ke nak bro masukan pic tia dalam entry nie he..23x

Leave a Reply

Top