You are here
Home > Uncategorized > Pengomen Terbanyak Blog BroFramestone.com Bulan Mac 2012

17,654,612 total views, 1,692 views today

Pengomen Terbanyak Blog BroFramestone.com Bulan Mac 2012

Maaf bro terlewat mengemaskini senarai pengomen terbanyak di blog bro bagi bulan Mac 2012.

Boleh dikatakan mereka memang mesra di blog bro.

Bagi bro, elok korang kenali mereka. Tak sombong punya. Jom terjah blog mereka untuk berkenalan dan besarkan network blog anda πŸ™‚

  1. Jay
  2. Fasz
  3. Zuan
  4. Iam Yanty
  5. Ezad Skytech
  6. Nurul
  7. Syu90
  8. Cahaya Hidup
  9. Sutera
  10. PCL

Bicara Bro : Thank kepada anda semua yang sudi memeriahkan blog bro.

Blog bro hilang seri tanpa anda semua. Terima kasih berbanyak. Bro akan tulis dan kongsikan benda2 yang menarik dengan anda semua.

Doakan bro dimurahkan rezeki dan dipermudahkan olehnya. Nantikan sesuatu yang menarik untuk Projek 100 Bloggers.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Pengomen Terbanyak Blog BroFramestone.com Bulan Mac 2012

  1. alamak…xsangka plak no.1…dari seorang silent reader blo Bro Framestone menjadi pengomen tegar kat blog ni…semoga Bro semakin sukses dan melimpah2 rezeki utk bro.amiin..i will always support you..;-)

    1. insyaallah selagi Jay masih wujud di muka bumi Allah ni.;-)..klau senyap tu mayb dh xde di dunia ni lg kot.;-)

  2. emm..rasa selesa pulak komen di sini setelah mengenali Bro @ BBB live.. bak kata mereka yg hadir, ukhwah telah terjalin, insyallah terus menyokong projek Bro !

  3. Salam Bro ,

    Terima kasih atas penghargaan ini (chewah)..
    Keep in touch yer.. Sorry la bulan April ni Ty jarang mengomen. Tak sempat nk layan internet , kerja dh makin bertimbun , lik kj tido.

    Apa2 pun blog bro mmg sentiasa berseri pun =)

    Jage kesihatan ye! Will make some havoc on ur blog , Insyallah! Heeeee

Leave a Reply

Top