You are here
Home > Uncategorized > Perbincangan > Penari Tiang Melayu Hanya Didenda RM 25 Sahaja?

17,459,042 total views, 2,209 views today

Penari Tiang Melayu Hanya Didenda RM 25 Sahaja?

Apakah pendapat anda mengenai isu penari tiang yang berbangsa Melayu hanya didenda sebanyak RM 25 sahaja?

Sedangkan lagak mereka seperti mempersundalkan diri dan mampu menaiklan nafsu lelaki yang menontonnya.

Denda RM 25 nampak seperti tidak relevent dan mudah dipandang ringgan oleh pesalah.

Bincangkan?

Bicara Bro : Kerja macam ini, kalau tak salah bro boleh dapat ratusan untuk satu malam.

Belum lagi tips extra yang mereka dapat dari pelanggan yang meminati mereka malam tue he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Penari Tiang Melayu Hanya Didenda RM 25 Sahaja?

  1. anak-anak muda skrang. huhu~ denda tu mcm tak bebaloi je. patut nye bg la tinggi sikit….baru la diorg tk buat dah. ini stakat rm25, diorg leh byr ..nnti diorg wat lg.

Leave a Reply

Top