You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Oh! Media Laser Tag Challenge di IOI Mall, Puchong

17,440,809 total views, 20 views today

Oh! Media Laser Tag Challenge di IOI Mall, Puchong

Bro baru-baru ini dijemput oleh pihak Oh! Media untuk menyertai Oh! Media Laser Tag Challenge yang diadakan di Laser Warzone, IOI Mall, Puchong.

Beberapa blogger yang bro kenali turut hadir.

Dah macam mini gathering.

Dan ini merupakan kali kedua bro menyertai mini tournament laser tag.

Kali pertama bersana Cluckers Nandos Malaysia, dimana team bro menang dan bro pemenang individu.

Tapi kali ini, macam susah nak cari makan. Mungkin disebabkan ramai peminat counter strike yang terlibat.

Yang penting, enjoy….!!!!

Dari wakil Laser Warzone yang merangkap kenalan bro, Mohamad Fadzly menyatakan bahawa equipment disini telah dinaik taraf dan berbeza dengan yang sebelumnya.

Anda boleh memilih 2 jenis senjata.

Sekiranya anda menjadi member, anda boleh membeli sehingga 15 jenis senjata. Tetapi anda hanya boleh memilih 3 jenis untuk dibawa kedalam warzone.


Blogger Malaysia dari Rusia – Ariff Shah beraksi.

Macam mana nak beli senjata?

Jadi ahli, main sepuas-puasnya sambil kumpul point kemudian redeem dengan senjata yang anda minat.

Ini la tebiat dorang,

Lepas seround terus nak tengok score yang diperolehi.

Percaya tak korang, masa sesi memanaskan badan, peserta perempuan yang berada di ranking teratas?

Tergugat la juga semua.

Akibat kekalahan bro….

Jadi la dapat anak patung nie kan

Bagi anda teringin nak bermain, anda boleh pergi ke mana-mana cawangan laser tag yang ada. Semua sama sahaja, laser tag dan bukan paint ball ek.

Tapi kali ini, bro nak promote lokasi terbaru mereka iaitu di Puchong;

Lot 3 et 3, 3rd Floor,
IOI Mall Puchong,
Jalan Puchong, Batu 9,
Bandar Puchong Jaya,
Puchong.

Telephone: 03-80701335

Anda boleh ikuti perkembangan mereka di laman facebook Laser Warzone atau laman web mereka Laser Warzone

Bergambar bersama penyampai radio – Deen HotFM.

Dulu dia nie blogger, dan selama ini bro menyakat di facebook dan twitter sahaja. Ini dah bertentang mata. Satu team lagi.

Bicara Bro : Rasa macam nak buat team untuk laser tag.

Sekurang-kurangnya, jika ada event or tournament dah boleh join.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Oh! Media Laser Tag Challenge di IOI Mall, Puchong

    1. betul tu bro..dulu terrer juga main Counterstrike ni..hehehe..tapi kalau yg real tak penah cuba lagi..:)

Leave a Reply

Top