You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Modenas ACE 115 – Enjin Tahan Lasak

17,432,467 total views, 132 views today

Modenas ACE 115 – Enjin Tahan Lasak

Modenas ACE 115 mempunyai enjin tahan lasak.

Kalau anda tidak percaya.

Anda boleh baca review dari team Harian Metro yang terlibat sama dengan Sesi Media Test Ride Modenas ACE 115 baru-baru ini bersama bro.

Di bahagian Variasi, ruangan Vroom muka surat V2.

Ada muka bro di sana ๐Ÿ™‚

Bicara Bro : Modenas ACE 115 berharga mampu milik RM 4,600. Design seperti skuter, enjin cup 125 cc.

Bro ada dapat sebiji untuk direview selama sebulan di blog.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Modenas ACE 115 – Enjin Tahan Lasak

    1. bukan bro yang bagi… tapi bro ade mention pasal tiket free nie dekat blog bro… sape nak, kena cepat amik…
      tapi yang bernasib baik je dapat..

      entry tersebut dibayar oleh pihak penganjur.

      tapi masa hari kejadiaan.. bro xdapat nak hadir sebab terpaksa turun ke Penang.. atas sebab2 tertentu ๐Ÿ™‚

    2. hidayah said…

      ๐Ÿ™‚

      ermm..kalau entry bro tu sesuai dengan saya,mesti saya komen nye..
      tapi kalau entry yang
      macam motor-motor tu..tak pandai la nak komen bro..
      tapi komen orang lain saya ada baca..
      tetiba terbaca nak tumpang popular orang macam tu..
      huhu cemana..?
      segan la nak tegur lepas nih..
      ๐Ÿ™‚

      sedar diri blogger kecil-kecilan je..

      ๐Ÿ™‚

    1. lenjan puas2 sampai lingkup. dorang pun suruh uji kan?? hehehe.. try bawak 160km/j sejauh 100km jangan berhenti2..hehehe

Leave a Reply

Top