You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Minum Petang Di Starbucks

17,433,276 total views, 941 views today

Minum Petang Di Starbucks

Cuaca petang ini agak panas.

Bro tak tahu sebab apa, mungkin petang ini tiba-tiba tidak hujan seperti kebiasaan ataupun dah start nak masuk musim panas.

So, bro bersama partner bro lepak di Starbucks sambil jumpa klient. Hope ada projek masyuk (Kalau ada la kan -amin-)

Banyak telatah manusia yang bro temui di sini.

Dari student yang bajet mewah, duduk starbuck sambil tayang duit RM50 berkepul-kepul. Sampai kepada seorang lelaki yang buat video conference melalui iPad dengan seorang perempuan yang berbaju singlet.

Belum termasuk lelaki jepun yang bercakap dalam telefon sampai satu Starbucks boleh dengar.

Memang orang jepun cakap begitu ke? Terutama dalam telefon?

Tengok dia cakap dengan orang depan dia penuh romantik je. Tetapi dengan lelaki 🙂

Bicara Bro : Langit tak selalu cerah. Kadangkala mendung tanpa hujan.

Begitu juga dengan kehidupan. Bukan setiap hari kita akan happy, kadangkala kita akan sedih tanpa air mata 🙁

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Minum Petang Di Starbucks

  1. org jepun mmg suka cakap kuat2..Pernah ada org malaysia tapi asyik cerita benda yang sama sampai bosan..asyik2 cerita dia kat jepun..dah tu cerita yg sama berulang-ulang kali..budaya dia mmg mcm tu bro..:)

Leave a Reply

Top