4,035,633 total views, 13,881 views today

Kehidupan Seorang Lelaki Bermula Pada Usia 40 Tahun

Ada orang berkata.

Kehidupan seorang lelaki bermula pada usia 40 tahun.

Tapi….

Bro nak mulakan sekarang, risau xsempat nak jejak usia 40 tahun dan terima seruan illahi.

Dengan pakej penyakit yang bro ada dan juga ketentuannya.

Tapi….. (Banyak benar tapinya)

Bagaimana rupa bro pada usia 40an nanti?

Adakah seperti gambar di sebelah. Nampak macam seiras pun ada nie.

Dari kening..

Misai..

Janggut…

Bagi bro dia ini blogger legend – uncle gedek.

Dan tak sangka, pertemuan pertama di rumah kediaman Dato’ LF, uncle ini paling tersenyum lebar semasa bro melangkah masuk perkarangan rumah Dato’ LF

Tak pasal-pasal bro jadi latar belakang  untuk entry baru beliau he..23x

Bicara Bro : Bro perasan, bro lebih sesuai lepak dengan mereka berbanding dengan blogger remaja.

Bro mana larat nak berfutsal, lepak memalam. Salah satu petanda tak lama dah tue he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Responses to Kehidupan Seorang Lelaki Bermula Pada Usia 40 Tahun

  1. akhiyy says:

    ganas dato tuh siap pakai rantai lagi tuh..

  2. PCL says:

    Bro adalah penyeri majlis ari tu…

  3. NoReason says:

    wahah jadi background uncle gedek.. eeh cam sama pulak..

  4. syu90 says:

    btol tu, xpyh tggu 40..

  5. auc dot com says:

    ikut perjalann sunnah nabi itulah dan pada saat inilah
    yg akan mencorakkan kehidupan kita akan datang :)

  6. jay says:

    bukan tanda2 dah tua bro..tanda2 dah makin matang..baru betul..:)

  7. Iam Yanty says:

    betul3 ramai kt mcm tu … asal cm serupa je muka?

  8. Tyka says:

    bukan bro dah tua? kikikiki

  9. fasz says:

    sama la muka korang. color rambut n kepanjangan rambut je tk sama…

  10. fasz says:

    kalau tak leh mula dgn umur 40 start la dengan umur bro skrang. uhuk2

    lama nya tk komen kat blog bro ni…..

  11. untunglaaa dapat jumpa uncle~

  12. akubiomed says:

    Iras-iras itu sudah ada bro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge