You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar Zaman Muda Tahun 2007

17,430,105 total views, 3,949 views today

Gambar Zaman Muda Tahun 2007

Rajin sungguh bro malam nie mengoogle gambar sendiri.

Terjumpa gambar bro tahun 2007.

Kuruskan bro?

Tahun ini bro masih lagi merupakan pemimpin pelajar yang aktif dengan perwakilan pelajar kebangsaan.

Bro lupa apa yang tengah bro buat time nie.

Yang pasti, selepas itu. Bro bagi talk kepada pelajar baru mendaftar di Universiti bro.

Bicara Bro : Dulu bro agak tegas dan lantang bersuara.

Now…?? Korang fikirkan la sendiri. Bro hanya manusia biasa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Gambar Zaman Muda Tahun 2007

  1. adakah itu rambut seorang pemimpin yang digeruni kerana lantang bersuara? hehe
    yang pasti kekurusan dan kebulatan sekarang adalah satu perubahan yang sangat membanggakan…bila hati senang berat pun senang2 jer nak naik kan.. πŸ™‚

  2. setiap manusia pasti akan ada perubahan…gambar tu bro nampak macho..but now lebih2 lagi macho..~ayat nak membodek je keje.~..hahahaha

    1. muahaha..amboi..
      mentang-mentang banyak dapat pujian..
      dia pun syookknyee masuk bakul angkat sendiri yek..?
      πŸ™‚

Leave a Reply

Top