You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar Anak Sulung Ben Ashaari

17,440,808 total views, 19 views today

Gambar Anak Sulung Ben Ashaari

Gambar anak sulung kepada blogger – Ben Ashaari.

Tahniah Ben.

Akhirnya hang jadi bapak.

Insya’lah jika tiada aral, minggu ini aku try lawat. Asalkan masih berada di sekitar KL, Putrajaya. Kalau balik Kelantan, memang tak dapat aku nak melawat.

Bicara Bro : Lahirnya seorang anak Adam kedunia, akan mengugurkan selaga dosa yang dipikul oleh ibunya.

Manakala si bapanya tetap akan memikul segala dosa yang dilakukan oleh isteri dan anaknya. Besarkan pengorbanan bapa.

Tertiba bro teringat mereka berdua.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Gambar Anak Sulung Ben Ashaari

  1. Tahniah Ben…berat anaknya tu…4kg…
    Bro bila nak cari bakal Mama untuk bakal anak2 Bro?? hehehe…Lama tak komen sini… 🙂

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

  2. comel kan baby Ben Jr. ni hehe..

    mengalir air mata baca cite bro tu. byk2 kn bersabar ye. sy doakan satu hari nnt mesti bro dpt jmpe dorang T_T

    1. ehem2…tersedak membaca komen bro ni…ija???oh no…….hehehe..jodoh ajal dan maut di tangan allah swt..siapa pun jodoh ija Jay tetap doakan semoga dia bahagia dan terus sukses..:)

    2. hehe..bro boleh lah sebab ija dah kenal bro..mcm Jay ni Jay kenal ija tapi Ija tak kenal Jay kot..hahaha

  3. tahniah to abg ben, dah jadi bapa kene la lebih perhatin kat anak. kat isteri pon sama, isteri dah dlm pantang , kene la si suami tlg wat keje umh + jg anak skali.package smua nye….

    *masa isteri dlm pantang la nak rasa bgaimana rasanya jd seorang isteri. byk tanggungjawb, lainla dpt suami yg leh saling bantu membantu dlm wat keje umah…..

    sweet nye kalau dpt suami mcm tu….sama-sama penat, sama-sama 🙂

Leave a Reply

Top