You are here
Home > Contest > Dapat Penginapan 3 Hari 2 Malam di Berjaya Times Square Hotel Bernilai RM 1,500

17,443,670 total views, 2,881 views today

Dapat Penginapan 3 Hari 2 Malam di Berjaya Times Square Hotel Bernilai RM 1,500

Bro selak-selak email,

Then terperasan satu email dari octove.com.

Dimana dalam email ini, ianya mengatakan bro telah memenangi penginapan 3 hari 2 malam di Berjaya Times Square Hotel yang bernilai RM 1,500.

Email tersebut bro terima bulan Febuari dulu. Baru hari ini masuk dalam blog bro.

Untuk redeem penginapan ini, bro kena buat pengesahan (book awal) 2 minggu sebelum tarikh bro nak check in.

Sekali tengok tadi,

Sampai pertengahan bulan Mei. Bilik yang bro dapat, penuh dibooking.

So bro plan nak book untuk bulan 6 nanti.

Ada sesiapa nak temani bro x? Perempuan sahaja he..23x lelaki suhh suhh pergi main jauh-jauh (ayat anti gay).

Bicara Bro : Bila tengok lokasi di Kuala Lumpur, dan jadual bro yang padat. Rasanya bro tak boleh jamin bila bro boleh gunakan benda ini.

Ke korang nak bro tolak pada korang. Ke nak bro buat give away he..23x

Terima kasih bro ucapkan kepada octove.com (jom daftar reramai)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Dapat Penginapan 3 Hari 2 Malam di Berjaya Times Square Hotel Bernilai RM 1,500

  1. memang bestttt sangat duduk di hotel ni.. Jangan lepaskannn.. Boleh pegi shopping then naik bilik rehat.. boleh pegi taman tema then rehat bilik then turun naik turun naik.. Itu lah yg akak buat masa duduk di hotel tu tak lama dulu.. memang bestttt sangat sangat

    1. hoho..

      kenapa tak cerita..?

      kan boleh bantu banyak orang apa2 boleh refer
      melalui pengalaman bro..

      dari lapan bintang kepada takde bintang..

      hehe..

      πŸ™‚

Leave a Reply

Top