Baru-baru ini,

Bro diajukan soalan yang agak “Melodi” dari warga Vyrec semasa bro jadi tetamu jemputan untuk My Icon BeanBag Talk Show di Kementerian Belia & Sukan, Putrajaya.

Antara persoalan yang diajukan,

  1. Apa nama sebenar bro? (amik masa 5-10 saat dok ingatkan nama sendiri)
  2. Status bro? (opss..!! yang ini P&C sikit)
  3. Pengalaman Cinta Monyet dizaman sekolah (sekolah bro semua lelaki, form 6 je ade perempuan)

Tapi ok la,

Bukan senang bro nak kongsikan benda-benda macam ini (Rugi kepada sesiapa yang tak pergi). Dah la santai, happening. Dapat pulak tetamu jemputan yang ok, otak gila-gila seperti Bro dan juga Altimet.

Dan ada juga yang bertanya,

Kenapa untuk event ini, pihak penganjur menjemput blogger dan digandingkan dengan artis?

Kami berdua manusia biasa, masih belia tetapi untuk berada di kedudukan sekarang, banyak perkara yang kami lalui. Takat makan roti canai + air kosong tue dah biasa dah.

Bicara Bro : Tak sangka Altimet kenal bro since Malaysia Social Media Week tempoh hari. Soalan pertama yang dia tegur

“trading kau punya tweet ek, aku dengan Lisa baca pun gelak-gelak”

Kemudian kami digandingkan bersama pula.

Jom like fan page Vyrec untuk aktiviti terkini mereka.