You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bertemu Anak Sulung Ben Ashaari – Muhammad Qhalif Iman

17,440,696 total views, 4,551 views today

Bertemu Anak Sulung Ben Ashaari – Muhammad Qhalif Iman

Alhamdulillah,

Seperti yang dijanjikan, bro berkesempatan turun ke Putrajaya melawat anak sulung Ben Ashaari.

Ikut plan asal,

Bro nak singgah ke Hospital Putrajaya untuk berjumpa dengan sorang lagi rakan blogger yang baru mendapat anak. Tetapi malang bagi bro, pagi tadi isteri dan anaknya dah discharge dari hospital.

So bro terus ke rumah Ben. Tak susah pun nak cari rumahnya. Sebab bro pernah pergi sebelum ini.

Cuma masa sampai, ada dalam 3 kereta di depan rumah dia. Fuhhhh….!!! Ramai juga yang melawat si Ben nie.

Ok, ini la Muhammad Qhalif Iman.

Sepanjang bro datang, sedikit pun tak menangis.

Thank buat ben sebab sudi masuk gambar bro dalam blognya. Selalu just nama bro je.

Bicara Bro : Siapa kata, bila dah ada anak, susah nak update blog.

Tapi ramai je blogger merunggut dengan bro, sejak kahwin or ada anak susah nak update blog. Ada juga yang cakap sejak dorang bercinta (couple) memang susah nak update blog.

Bagi bro x susah pun, asalkan ada internet. Dekat mana-mana boleh update. Jangan jadikan ini sebagai alasan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Bertemu Anak Sulung Ben Ashaari – Muhammad Qhalif Iman

  1. kalau perempuan yg dlm pantang, maybe byk masa nye nk update blog. bg si suami , kene la jg anak tu. si si isteri dlm pantang, nk update sempat je , tgk mcm abg ben tu….update tak henti2….

  2. update blog kat mana saja asal ada idea..cumanya takut ada yg meluat baca je….setakat ni aku tak meluat baca entri blogger lain…cantek !!

  3. Tahniah bro Ben!!! Semoga murah rezeki selalu….aku tgu bro punya “hari” la plak…rase2 cam dah lama tak jenguk makcik ug dok kt Johor tuu…he3x!!!

Leave a Reply

Top