You are here
Home > Uncategorized > Video Terkini Dari Mat Luthfi – Rant On Popularity

17,439,795 total views, 3,650 views today

Video Terkini Dari Mat Luthfi – Rant On Popularity

Dah lama si Mat Luthfi tak upload video.

Jom layan video terbaru dari beliau yang bertitle – Rant On Popularity.

Betul apa yang beliau kongsikan didalam video ini.

Bukan semua orang berbakat boleh menjadi popular, dan tak semua orang yang popular sebab mereka berbakat.

Beliau buat video bukan niat nak kejar populariti tetapi nak berkongsi pandangan beliau.

Sebelum ini,

Beliau ada balik bercuti di Malaysia. Beliau disambut macam artis, sana sini orang ajak jumpa. Nak bergambar sama etc…!!

Dia tak kisah semua itu, dia pun manusia biasa. Tetapi dia amat benci dengan manusia luar biasa, entah dari mana muncul ngaku mat Luthfi ini boyfriend dia la, suami dia la, skandal dia la… etc…

Memang luar biasa la orang ini

Jom layan video terkini dari Mat Luthfi.

Bicara Bro : Bro bukan ramai orang kenal. Takat dikalangan bloggers, artis dan syarikat-syarikat tertentu je (ok fine, ahli politik tertentu je kenal bro).

Dalam tempoh bro hidup didunia ini, banyak kali gak la jumpa dengan orang luar biasa cam yang bro mention dekat atas.

Apa la yang best ngaku macam tue. Cam tak ada maruah pun ada gak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Video Terkini Dari Mat Luthfi – Rant On Popularity

  1. Biasalah tu bro. Btw, mat luthfi ni mmg cute tu org dok ngaku balak la suami la. Cth terdekat aaron aziz. Da kawin pun dok ngaku aaron tu pakwe dia. Suami diaa. Haisshhh, cermin muke dlu laaa..idup mat lutfi.haha. tetibaaa..

  2. Fuh..aku mmg xboleh nak buat mcm mat luthfi ni..tapi kalau nak suh aku nyanyi sambil main gitar insyaallah aku boleh..hahaha~mood perasan~..

Leave a Reply

Top