You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Sebenarnya, Aku Lagi Famous Dari Ben Ashaari

17,440,939 total views, 150 views today

Sebenarnya, Aku Lagi Famous Dari Ben Ashaari

Sebenarnya, bro lagi famous dari Ben Ashaari.

Bukan bro yang cakap, tapi gambar yang di troll oleh Tasha Natasya.

Gambar ini bro jumpa masa mengoogle nama sendiri. Sekali terjumpa. Terima kasih untuk gambar kenang-kenang tahun lepas.

Bicara Bro : Dalam ramai-ramai blogger yang bro kenal.

Ben Ashaari merupakan salah satu blogger yang rajin sms dengan bro. Sombong..?? Siapa kata dia sombong, korang tak tegur dia. Macam mana dia nak tegur korang. Dia pun tak tahu korang blogger ke apa.

Macam bro, orang yang kenal bro belum tentu dia blogger, entah-entah dia gunting dalam lipatan he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

66 thoughts on “Sebenarnya, Aku Lagi Famous Dari Ben Ashaari

    1. mana cik tahu.. cik bukan tukang cat he..23x

      oh bro tahu sebab ape kamu asik follow blog bro tapi x follow bro abg ben…

      sebab abg ben dah kahwin.. bro belum lagi kan he..23x

    2. hahahaha……… tapi bro dah OTW !!! kan kan kan ? pe pon bro mg best pon… kalau tak , nape ramai kenal bro .. hehehe. semakin tserlah di media2 skg npknye !

  1. Fuhh..terbaik…hehehe..sebenarnya dua2 ni sama femes sama hensom sama baik..tak sombong punye..(ayat bodek nampak)..mereka ni baik..korang tegur je mesti dorg balas balik..tak sombong pun..:)

    1. adoi…hehehe..saje je bro ni kan..mentang2 lah Jay minat ija tapi xdpt bertemu bertentang mata..hehehexpe yang penting Ija penah reply tweet Jay pun dah syukur alhamdulillah..:)

  2. Assalam…
    Dulu pernah komen blog Bro Ben tapi sejak-sejak dia buat banyak segmen untuk blogger baru, sekadar tengok dari jauh je la.

Leave a Reply

Top