You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Rakan Artis Mengaku Sudah Bernikah

17,435,368 total views, 3,033 views today

Rakan Artis Mengaku Sudah Bernikah

Rakan artis yang bro kenali,

Pelakon Norul Iman Abd Rahman atau mesra dengan panggilan Boy Iman mengaku sudah bernikah.

Beliau telah selamat diijabkabulkan dengan wanita pilihan dari Melaka, Kumala Dewi Anas pada 11 November, tahun lepas.

Boy Iman ini merupakan salah seorang rakan artis yang rapat dengan bro. Sejak makan semeja pada tahun 2010.

Beliau ada invite bro untuk datang ke majlis perkahwinan beliau, cuma masa itu beliau sendiri tidak dapat confirmkan lokasi majlis yang akan beliau adakan.

Ada juga beliau meminta bro promote perniagaan yang bakal beliau lancarkan tidak lama lagi. Jadi businessman la mu ek Boy.

Apa-apa pun, moga yang terbaik buat dirinya.

Bicara Bro : Artis pun manusia biasa. Ada benda yang boleh dikongsikan, ada juga yang tak perlu di heboh-hebohkan.

Tahun ini, ada beberapa filem yang beliau berlakon akan ditayangkan. Dah masyuk nanti, jangan lupa member ek Boy.

Bro terbaca kisah dia dalam paper pagi tadi, terus bro sms dia.

Eh…!! Sejak bila pula bro rajin sms dengan artis? Segalanya untuk projek Hye Bro!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Rakan Artis Mengaku Sudah Bernikah

  1. Tahniah Boy Iman..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..Fuhh teringat lagi masa dia belakon dalam telemovir gosok.. dgn Tam spider..:)

  2. memang tak sombong boy iman ni..saya sempat bergambar ngan dia masa tengok pratonton Adnan Sempit 2 malam tu.

    p/s:Tak dapat jumpa bro malam tu..preview 7 Petala Cinta Bro attend tak??

Leave a Reply

Top