You are here
Home > Uncategorized > Putrajaya, Bangi Blackout Malam Tadi

17,436,687 total views, 542 views today

Putrajaya, Bangi Blackout Malam Tadi

Bandar Baru Bangi dan Putrajaya bergelap kira-kira sejam malam tadi apabila sebuah pencawang elektrik di Seksyen 16, Bandar Baru Bangi terbakar kira-kira pukul 9.20 malam.

Sian orang Bangi dan Putrajaya.

Patut la semalam,

Ada seseorang yang baru bergelar ayah tidak duduk diam bila elektrik tiada. Dia risau baby dia tidur dalam kepanasan.

Bicara Bro : Bukan senang nak jadi ayah, mereka yang mencari rezeki, menjadi pelindung dan penjaga kepada kita.

Pernahkah kita menghargai mereka?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Putrajaya, Bangi Blackout Malam Tadi

    1. zaman dulu dorang tak bergantung pada benda nie…

      dorang akan cakap..

      macam mane lah kehidupan org zaman dulu kan

      xde minyak tanah… makan ubi kayu.. jepun dok nak pancung kepala je etc

Leave a Reply

Top