You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Nak iPhone 4s Dapat Vakum Cleaner

17,454,293 total views, 6,762 views today

Nak iPhone 4s Dapat Vakum Cleaner

Nak iPhone 4s, dapat Vakum Cleaner.

Jadi la dari tak dapat apa-apa kan. Tapi tengah fikir gak, bro bukan pakai benda ini. Tunggu kahwin nanti baru guna.

Terima kasih kepada pihak Panasonic sebab sudi sponsor hadiah cabutan bertuah ini.

Bro target nak dapatkan iPhone 4s dari Maxis. Ada juga hadiah lain seperti notebook HP, jam tangan bernilai RM3,000 dan juga Golf Driver.

Hadiah utama pakej ke Surabaya, Indonesia bersama pemain golf antarabangsa.

Dan terima kasih bro ucapkan kepada pihak Astro kerana sudi menjemput bro ke majlis perlancaran “Prudential Astro Masters 2012”

Dah lama rasanya bro tak main golf.

Kredit gambar kepada Jai Ramlee.

Bicara Bro : Bro rasa, hadiah yang bro dapat ini paling murah.

Tak kisah la.. Asalkan apa yang diberi, bro hargai, Begitu juga dengan mereka yang hadir dalam hidup bro. Bro tetap akan hargai mereka.

Terima Kasih.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Nak iPhone 4s Dapat Vakum Cleaner

    1. brand panasonic bukan murah..kire brand brgan yg dah lame ade kat malaysia..tahniah bro..eh tersalah column..hye deqnoor..:)

  1. tahniah bro..syukur atas rezeki yang Allah swt berikan utk bro..semoga bertambah murah lagi rezeki bro di masa akan dtg..amiinn..:)

  2. anyway tahniah bro. murah rezki tu dpt hadiah vacuum.nnti jgn lupa beli hadiah kawin tuk sy skali…..nk yg mahal2 + besar2 tp ikhlas…eh :p wakakakakakakakaka

    p/s : ala beli wash in machine pon ok dah…:p

Leave a Reply

Top