You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Meeting Projek Juta-Juta Dengan Datuk

17,423,280 total views, 5,101 views today

Meeting Projek Juta-Juta Dengan Datuk

Ini bukan gambar bro meeting projek juta-juta dengan Dato’.

Hanya sekadar sesi pengenalan syarikat PKT Logistics Group Sdn Bhd yang bro hadiri baru-baru ini.

Bro berbaju merah.

Ala korporat bila dilihat dari belakang. Di apit oleh 2 blogger yang setia bersama bro ke hulu ke hilir. (korang tengok belakang sudah la, tak perlu nak reveal muka mereka berdua)

Dan yang present, Dato’ Michael Tio dan mempunyai syarikat bertaraf antarabangsa.

Tak rugi bro bertegur sapa dengan beliau semasa melawat booth syarikat mereka. Dari situ terbitnya idea untuk membuat lawatan sambil berlajar dari kalangan blogger ke syarikat mereka.

Ada masa bro akan ceritakan dengan lebih detail pasal mereka.

Bicara Bro : Sepanjang bro menjadi blogger, bukan setakat blogger sahaja mengenali bro. Artis, media dan orang korporat juga mengenali bro.

Ahli politik?

Semestinya ada, terutama yang mengenali bro di arena politik satu ketika dahulu.

Yang penting, kita jangan sombong atau bongkak. Bak kata saudara Denaihati “Hidup untuk Memberi”… Jom join Projek 100 Bloggers.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Meeting Projek Juta-Juta Dengan Datuk

    1. Syarat apa…?? cuba la penuhi.. masih ada masa lagi..

      Kalau tak lepas pun, sekurang2nya dah berusaha… nanti projek akan datang dah x perlu risau.. sebab dah bersedia dan sudah memenuhi syarat yang dikehendaki

  1. Jay tak layak nak join..huhuhu…tapi takpe insyaallah yang penting usaha yang berterusan dan sentiasa bersyukur atas apa yang ada…:)

Leave a Reply

Top