You are here
Home > Bersama BroFramestone > Lebih 2,000 Mengikuti BroFramestone Di Twitter

17,459,082 total views, 2,249 views today

Lebih 2,000 Mengikuti BroFramestone Di Twitter

Kalau ikutkan,

Bro agak kurang bertwitter.

Sejak tahun 2009 bro buat akaun twitter. Sedar tak sedar, dah cecah 2,000 follower.

Ada yang bro kenal dan ada yang bro tak kenal.

Jika anda nak berkenalan atau ingin bro mengenali anda, sila tegur bro di twitter handle – BroFramestone

Tapi insya’lah pada sesiapa yang pernah menegur bro (bukan tegur sekali je ek), bro akan kenal.

Walaupun kenyataan bro memang jarang bertwitter.

Info Tambahan : Bro tertarik dengan plugin Retweet CountPlugi dari saudara DenaiHati.

Tertanya-tanya juga kenapa anda sesetengah daripada mereka follow twitter bro, tetapi tak de pulak nak tegur ke apa kan.

Lepas tue dah lama sikit, dorang start unfollow?

Motif?

Apa-apa pun bro suka bertwitter terutama bila hp berada di tangan. Walaupun yang selalu bertwitter dengan bro hanyalah orang yang sama.

Bro lebih selesa berhubung dengan orang lain melalui twitter berbanding melalui whatapps ataupun sms. (tak suka bagi no tepon pada orang yang bro tak kenali).

Bicara Bro : Terima kasih kepada anda yang selalu ikuti perkembangan bro di twitter, retweet dan menegur bro.

Bro bukan aktif sangat di twitter. Dan bro xkisah tak ramai yang kenali bro di twitter. bro bukan artis mahupun retis.

Anda boleh ikuti perkembangan projek bro melalui hastag – #Projek100Bloggers di twitter.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Lebih 2,000 Mengikuti BroFramestone Di Twitter

  1. dan Jay juga salah sorang yg follow bro kan..dari lah jadi silent reader sampailah skrg ni selalu tegur bro xkira di mana pun.:)

    1. hahaha..sebab dulu Jay segan nak tegur bro..Ben Ashaari pun Jay segan nak tegur ni pulak Bro..hehe…but bile tgok entri2 bro Jay rase Bro jenis yg peramah..so Jay cuba tegur bro dan Alhamdulillah bro mmg peramah..:)dan lagi satu Jay cuba tgok juga mcmana bro majukan blog bro ni..dari cara penulisan bro adakala santai,adakala buat kita berfikir..hehe..teringin juga hati nak belajar dgn bro..nak minta share pengalaman dan ilmu dari bro..:)

    2. ehem..heliza juga..biler lah Jay dpt bersemuka dgn heliza..Bro kalau jumpa heliza sampaikan salam Jay ye..:)

Leave a Reply

Top