You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Keluar Bersama Top Komentor Bulan Febuari Di Blog BroFramestone.com

17,441,960 total views, 1,171 views today

Keluar Bersama Top Komentor Bulan Febuari Di Blog BroFramestone.com

Baru-baru ini,

Bro berkesempatan bertemu dengan komentor terbanyak di blog bro bagi bulan Febuari.

Alang-alang bro berada di Putrajaya, dia pula berada di Bangi (ikut Denso je dah sampai Putrajaya). So bertemu la kami selepas bro selesai bertemu dengan member bro (ke skandal) di sana.

Ini la gambar dia bersama Masjid Putra. Eh, macam ada bunga di selitkan pada tudungnya.

Selamat bro sempat snap sebelum bro berangkat pulang.

Kenapa tiada gambar bro?

Time nie bro dengan dia je. Tak kan nak pegang hp then tangkap gambar berdua. Nanti orang lain (korang la tue) akan mula fikir lain.

Nak minta orang lain tangkapkan. Cam segan je.

Besa la.. hp pun cam ayam je.

Ini senarai top komentor blog broframestone.com bagi bulan Febuari 2012

  1. Fasz (orang dalam gambar di atas)
  2. Jay
  3. Sukacuka
  4. Zuan
  5. Nurul
  6. Ekspresi Ruang
  7. titan
  8. deqnoor
  9. Ammar Yasir
  10. abangensem

Ada masa, jom terjah blog mereka.

Kepada sesiapa yang nak jumpa bro, dialu-alukan (jika berada di kawasan berdekatan).

Bicara Bro : Budak fasz nie la antara blogger yang bertuah dapat naik kapal terbang dengan bro.

Bagi bro senang je, jangan jadi blogger syok sendiri or berlagak. Rerajin la bertegur sapa dengan bro. Insya’lah jika rezeki bro murah, boleh bro kongsikan bersama.

Hidup di dunia hanya sekali. Hargailah orang disekeliling anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Keluar Bersama Top Komentor Bulan Febuari Di Blog BroFramestone.com

    1. Bergantung pada kefreean bro dan juga schedule bro…

      Macam fazs memang murah rezeki die.. bulan lepas bro bawa die pergi event.. bawa die naik kapal terbang…

      Mungkin blogger lain pun beruntung juga lepas nie… siapa dia…?? tunggu…!!!

  1. tahniah buat yg peramah..

    kakyong dah lama tak BW… Feb 2012, bulan paling sikit n3 & bulan paling bz dgn kerja offline & blog byk ditinggalkan… jadi memang x BW, ๐Ÿ™‚

    ni baru nak start semula BW..

  2. wauuuuu..tak sangka pulak Jay tmpt kedua??Dari seorang silent reader kat blog BroFramestone ni dah menjadi pengomen tegar..hehe..Alhamdulillah tersenarai dalam blog femes ni…ehhee

Leave a Reply

Top