You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Kau Tercipta Untuk Ku

17,433,200 total views, 865 views today

Kau Tercipta Untuk Ku

Kau tercipta untuk diriku

Mungkin dulu dan kini

Tapi belum pasti selama-lamanya.

Tuhan lebih mengetahuinya, tiada yang kekal kecualiNya.

Maafkan aku, tulang rusuk ku.

Biarkan aku berlalu. Menapak dibumi yang nyata. Jauh dari anasir yang menegatifkan kita, antara perasaan dan air mata.

Hanya ada, kau dan aku dibawah rahmat sebagai hambaNya yang hina.

Doa dan sujud ku pohon untuk terus bersamanya didunia dan diakhirat. Mestipun aku tahu semuanya ketentuanNya, kita hanya berusaha.

Bicara Bro : Maafkan aku wahai insan yang tercipta untuk ku.

Gambar diatas hanya hiasan, antara bro dengan artis yang baru under DiGi. Ops…!! Kami memang mesra he..23x Dia pandai masak

Like fan page dia : Farrah Zenny Lyn

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Kau Tercipta Untuk Ku

  1. pewittt..boleh tahan bro..ayat fuhh..meleleh airmata awek2 baca..:)..tapi apa pun Jay doakan yang terbaik buat bro..:)

    1. ehem..tahu sape yg bro maksudkan terbang ke paris tu..wuwuwuwuwuw….hope dia selamat samapai dan selamat kembali..:(

    1. awat nk capai mangkuk pula huhu

      jangan ingat dalam hati bro tiada taman.. taman larangan lagi tue.. perempuan je boleh masuk.. lelaki? sure la tak boleh

      suhhh suhhh g main jauh2

Leave a Reply

Top