You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Jika Yuyu Zulaikha Menjadi Isteri Bro Framestone

17,421,410 total views, 3,231 views today

Jika Yuyu Zulaikha Menjadi Isteri Bro Framestone

Apa pandangan korang,

Jika si comel katik cute, Yuyu Zulaikha menjadi isteri bro?

Boleh tak bro tanya soalan macam nie pada korang. Ke korang malas nak menjawab.

Mood malas nak update blog dah datang. Bukan tiada idea atau apa. Laptop bro tengah mendatangkan masalah besar kepada bro. Memang kesannya terasa sehinggakan banyak kerja bro tertangguh.

Ikut hati nak je format. Tapi keadaannya tengah nazak sesangat.

So apa kata korang layan bro merapu merapan hari ini.

Berbalik pada apa yang ingin bro bicarakan.

Apa pandangan korang sekiranya Bro yang tak femes ini kahwin dengan Yuyu Zulaikha yang cute miut.

(contoh je nie, bro malas nak petik blogger lain. Nanti jadi isu lain pula. Lagipun bro dah anggap si yuyu nie macam adik bro je).

Di sini bro kongsikan beberapa gambar bro bersama dengan Yuyu Zulaikha.


– Kredit gambar buat Ezmaliza

Korang tengok gambar di atas.

Nampak perbezaannya. Ketara sesangat. Bro sendiri pun berada di dalam kelompok lelaki yang rendah. Tetapi Yuyu lagi rendah dari bro.

Kalau bro cakap yang dia nie darjah 6, sure ramai yang percaya.

Tapi dia tetap cute kan

Bro anggap Yuyu ini macam adik bro.

So dia agak manja sikit. Kalau nak bergambar, bro kena duduk. Baru boleh dapat tangkap gambar macam nie.


Ini pic terbaru bro bersama Yuyu Zulaikha.

Semasa hadiri Bicara Minda Bersama Tun Dr. Mahathir Mohamad di PWTC bulan lepas.

Tak sangka Yuyu masih sudi bergambar dengan bro. Ye la.. siapa la bro nie kan. Tapi kalau nak bergambar kali ini, kena duduk. Tak boleh berdiri dah.

lagi satu, dia cakap bro dah chubby dah.


Ini pic Yuyu Zulaikha bersama anak sulung Ujang Azfar.

Siap Yuyu tanya, “ada ciri ciri boleh jadi ibu tak?? hehehe ?”

Jawapan bro, nampak macam akak dan adik je he…23x

Bicara Bro : Sorry la Yuyu, bro saja je nak buat story morry pasal yuyu. Asik buat entry berat-berat. Baik buat entry santai-santai macam nie.

Ada masa jom terjah blog Yuyu Zulaikha.

Yup bro makin chubby, sejak penyakit yang bro hadapi terkawal. Tapi sekarang bro kena kawal pemakanan pulak, risau makin chubby.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

68 thoughts on “Jika Yuyu Zulaikha Menjadi Isteri Bro Framestone

    1. bro ni kategori ensem kan…dah terbukti aritu, ada sorang blogger list kan bro as 1 of blogger ensem….kalah abang ensem….kalau abg ensem tgk ni , mengamuk dia…ops

  1. Wuwuwuwuw..bilelah Jay dapat kawin dgn yuyu..opss…silap…bilelah Jay dapat kawan n bergambar dgn yuyu…~frust~..:P

    1. mmg tahu yuyu dah ade yang empunya..hehe..fuhh..bukan senang nak cari yuyu kat sane..kalau guna GPS rase2 dapat tak cari yuyu Bro??hehehe

Leave a Reply

Top