You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Blogger – PojiePooh Dengan Nemo

17,442,022 total views, 1,233 views today

Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Blogger – PojiePooh Dengan Nemo

Pagi-pagi tadi bro menerima sms dari seorang kenalan blogger yang bro kenali sejak tahun 2009 (kalau x salah bro).

Beliau ajak bro lepak mamak untuk breakfast, lagipun dah lama benar tak berjumpa.

Harapkan ada gathering je baru dapat berjumpa.

Bro sendiri akui, dengan keadaan bro sekarang. Memang susah nak buat satu gathering untuk blogger. Takat 5 – 6 orang, boleh la.

Ini lah blogger yang bro temui – PojiePooh

Ini bukan jumpa saja-saja. Rupanya beliau nak hulurkan kad jemputan kemajlis perkahwinan beliau tidak lama lagi.

Kahwin dengan blogger juga tue. Untunglahhhh….!!!!!!!

Bro…??

Insya’lah…. Siapa tak nak kahwin kan. Lagi-lagi kalau part kahwin lagi, lagi dan lagi. Mahu senyum sampai ke telingga (bak kata mak bro la kan)

Terima kasih untuk jemputan ini. Insya’lah ada masa bro akan datang (jika tiada aral melintang atau menegak)

Selamat pengantin baru bro ucapakan kepada Pojiepooh dengan pasangannya Nemo.

Bicara Bro : Nak kahwin dengan blogger gak la…

Ada ke blogger yang sudi berkahwin dengan bro? Asalkan lepas kahwin tak cerita pasal keburukan bro dalam blog sudah la ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Blogger – PojiePooh Dengan Nemo

  1. selamat pengantin barulah..
    aihh! bila la pulak turn kad pengantin dari bro nie…

    a href=”http://aindzaya.blogspot.com/2012/03/inilah-jawapan-sebenarnya-ain-tak.html”>Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

  2. Pergghhh masuk blog blogger letop, terharu saya!
    Oklah thanks sudi jumpa meluangkan masa, bila tah jumpa lagi, bulan depanlah itu pun kalau bro tak busy..
    Jangan lupa bawak bakal rumah, siapakah?
    Jeng jeng jeng!!!

    1. tue la.. tapi bro dah tahu dah cam mane dorang berkenalan sampai la cam mane dorang boleh berkahwin nie…

      memang sweet sangat….

      mungkin jodoh pertemukan mereka begitu

  3. Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt..Semoga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat..Jay ni ntah bilalah masanya tiba..nak tunggu awek ngorat Jay lah..boleh ke??ade ke yang nak kat Jay ni??~dahmelalutni~

    1. hahaha..malas nak cari sebenarnya bro..hehe..kalau boleh berkawan lah dulu…nak persiapkan diri utk memikul tanggungjawab yang maha besar nanti:)

Leave a Reply

Top