You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Ferrari Terbakar Di Lebuhraya Lekas

17,284,686 total views, 357 views today

Ferrari Terbakar Di Lebuhraya Lekas

Seorang lelaki hanya mampu melihat kereta Ferrari F430 bernilai lebih RM1 juta yang dipandunya tiba-tiba terbakar di Kilometer 28.2, Lebuhraya Kajang Seremban (Lekas) dekat Mantin semalam.

Difahamkan, ketika kejadian lelaki tersebut memandu jentera mewahnya itu dalam satu konvoi kenderaan menghala ke Seremban.

Bagaimanapun, enjin kereta itu tiba-tiba mengeluarkan asap sebelum pemandunya yang berusia 50-an bertindak memberhentikan kenderaannya di tepi jalan sebelum ia terbakar.

Sumber : Kosmo!

Bicara Bro : Fuuuuhhh Ferrari tue…!!!

Apa yang bro boleh pesan. Kereta mahal macam mana pun, tetap juga boleh ditimpa malang. Lagi satu, sebelum memulakan perjalanan, check kereta dulu.

Engine panas sangat la tue kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Ferrari Terbakar Di Lebuhraya Lekas

  1. ni mesti tangki air kering kot…hehehe..kalau akulah xnak beli keta mahal camtu..cukuplah beli produk tempatan..baki dia buat rumah sebijik n selebihnya pegi haji..:)

  2. ala…dia boleh beli lagi sebijik lah..tapi beli lambo lak..tak yakin dengan ferrari..kalau tak salah aku, kalau ada kes macam ini, jurutera dari ferrari sendiri akan datang malaysia buat siasatan

Leave a Reply

Top