You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Blogger Perempuan Salahkan Bro Dengan Apa Yang Telah Terjadi

17,433,295 total views, 960 views today

Blogger Perempuan Salahkan Bro Dengan Apa Yang Telah Terjadi

Ada blogger perempuan tertiba minta bro bertanggungjawab dengan apa yang terjadi.

Apa yang telah terjadi kepadanya disalahkan bulat-bulat keatas bro.

Tak sangka sampai tahap macam ini, bro terkena.

Bro tak bersalah, bro hanyalah mangsa keadaan. Tidak terniat pun di hati bro nak mengambil kesempatan kepada korang.

Bro hanya memberi kesempatan kepada mereka yang amat memerlukan.

Tak perlulah sampai nak buat entry : Ini Semua Bro Framestone Punya Pasal di blog.

Tetapi alhamdulillah,

Kesempatan yang bro bagi dah buat kamu berjaya mendapat sepasang tiket free pra tonton Titanic 3D minggu depan.

Bro?

Terlambat beberapa minit je. Termiss sudah T-T

Bicara Bro : Setiap perluang yang bro kongsikan, bukan bro nak makan sorang. Bro siap kongsikan pada semua.

Bak kata Denai Hati – Hidup Untuk Memberi.

Bro nak ajak rakan-rakan yang lain untuk join Projek 100 Bloggers yang bro anjurkan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

60 thoughts on “Blogger Perempuan Salahkan Bro Dengan Apa Yang Telah Terjadi

    1. hahahaha…..ada plan nk buat novel jugak?ain pun ada try buat novel.baru separuh lagi…..lg separuh entah bila mau siap…. 🙂
      #nnti kita boleh tukar2 novel….hihihihi

    2. dh ada yg berjaya menjadi sebuah novel x?ke dr 2007 smpai skrng dok tertunggak……???
      ain punya entah bila mau siap.sbb tulis ikut mood… 🙂
      modd ke laut,mmg x berjalan lerr novel tu…… ^__^

  1. alamak aii bro..

    ngehngehngeh…

    sengeh sampai hujung dunia lah saya..

    aiseh bro..

    tak tau nak kata apa nih dah..

    terima kasih bebanyak bro..!

    mungkin ayat berikut agak klise..
    tapi sungguh..

    Allah je yang boleh balas jasa bro..
    (tetiba aje trafik kat blog saya sesak..)

    🙂

    1. ala bro..

      *sial = typo kan?

      err..sengeh sebab tak sangka blogger “pemes” rupanya tak sombong..
      takdelah sampai nak angau ..
      hehe..

      dosa…ekekeke..

      err..

      takdelah sampai nak bro bertanggungjawab..

      keputusan kan dihujung jari sendiri…
      sendiri tanggung la..

      (tapi biasa lah perempuan memang suka
      nyalahkan orang lain.. )

      🙂

    2. yup typo…

      eh, bro xde femes pun.. lagi satu.. buat apa nak sombong.. hidup hanya sekali.. pahala yang nak dicari…

      dosa bawa ke mati.. lagi2 dosa dengan orang lain, selagi orang itu xmaafkan.. selalgi itu kita bawa ke padang mahsyar

      kena undi ke? (keputusan di hujung jari)

      setahu bro keputusan di tangan yang disertakan sekali dengan akad “aku terima nikahnya….”

      kadangkala xperlu cari kesalahan tetapi cari penyelesaian

  2. hehee sy x terkena…sebab sy baca entry ini semua BROFRAMESTONE punya pasal…!!!!!!!! dulu baru terjah blog bro…
    ape pn moga Allah rahmati niat yg ikhlas pasti di balas kata Dato’ Ustazah Siti Nurbahyah 🙂

Leave a Reply

Top