You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Terasa Degupan Dari Janin Yang Dikandungkan

17,424,966 total views, 6,787 views today

Bila Terasa Degupan Dari Janin Yang Dikandungkan

Debaran terasa bagi pasangan yang sudah berkahwin,

Bukannya saat malam pertama,

Bukan juga saat bila si isteri dan si suami berjauhan kemudian dekat semula

Dan bukan saat lafaz talak dijatuhkan (minta dijauhkan la ek)

Tetapi saat dimana berita gembira selepas status kandungan disahkan. Alhamdulillah, itu bukti cinta agung yang dikurniakan oleh Allah swt.

Setiap pasangan pasti akan bersyukur bila mendapat berita ini.

Lagi terasa bila saat degupan jantung dapat dirasai dari janin yang dikandungkan, sebagai petanda ianya sudah bersedia untuk meneruskan hidup dimuka bumiNya.

Tahniah bro ucapkan kepada rakan blogger Bro iaitu Zie Madini – RedBloodSnow. Dah terasa degupan jantung baby yang sedang dikandungkannya.

Teringin nak jumpa dengan beliau. Dah la masa dia kahwin bro xdapat nak datang. Sebab bro cancelkan flight ke sana time tue T-T.

So bro tempek gambar mereka bersanding dekat blog bro je la.

Bicara Bro : Semalam bro sempat melawat pasangan blogger Ujang dan isterinya Yana bersama anak sulung mereka di Bangi.

Hari ini last day pantang kan yana he..23x

Oh ok, bro nak baby sorang. Ada sesiapa sudi bagikan tak?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Bila Terasa Degupan Dari Janin Yang Dikandungkan

  1. Blogger ujang dan dpt baby?? Huiyoooooo…rasa mcm baru je lg dgr mereka kawen kan. Dah setahun dah rupanya…isk..isk..isk.

    Btw,tahniah kpd zie maidi n pasangannya tuh.

  2. saat terpandang dengupan jantung baby bila buat scan pertama lagi sayu bro… walaupun dh 2 kali alami situasi mcm tu, perasaannya tetap sama… tahniah untuk zie madini, nama sama je ni… sama2 berbadan dua plak tu… ๐Ÿ™‚

  3. Hehe…thanks for this entry bro ๐Ÿ™‚ Insya’Allah…one day weols akan meet up gak. hehe. psstt, sgt teruja taw dgr degupan bby dlm perut. dan dan lg if tgk dia melalui scanning…

    senyum meleretยฒ je taw ๐Ÿ˜›

  4. ehhh kak zie la hehe..
    seronoknya tgk rkn blogger tgh pregnant..kenal ms zmn dia bujang smpai dh nk jd mak bdk dh ๐Ÿ™‚
    congratz kak zie ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top