You are here
Home > Uncategorized > Ben Ashaari Tukar Header, Bro Pula?

17,440,407 total views, 4,262 views today

Ben Ashaari Tukar Header, Bro Pula?

Ada yang bertanya kepada bro

Abang Ben dah tukar header blog, bro tak nak tukar header ke?

Lama juga la bro fikir, (sesambil itu, anda usha header blog Ben Ashaari dibawah ini)

Erm…..

Erm…………!!!!

Bukan ke bro selalu tukar header, cuma korang je tak perasan kot.

Terus terang bro cakap. Header bro tak letak di atas (header memang kena ada dekat atas ke?) Tetapi bro letak di sidebar.

Ada tak korang nampak header bro. Ke korang memang tak perasan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Ben Ashaari Tukar Header, Bro Pula?

    1. ha’a sokong….lg suka yg b4 ni,tp yg header abg ben b4 ni, besar gile..kalau buka kat office , org office nampak dr jauh sbb BESARRRRRRRRRRRRR punya gambar …hik hik ~

  1. jujurnya saya tak perasan lah ada header..
    selalu baca-..baca…baca…
    ok. dah.
    nak komen pun malas.

    tapi kalau header tu adalah gambar bro yang pic nye
    warna kuning tu saya perasan lah..
    sebab itu pic tu la punca saya terjumpa dan mula jengah-jengah kat sini…

    1. Yup itu la header bro..

      Yg warna kuning nie ada orang edit khas untuk bro.. terkejut bro bila die tag dekat fb..

      Sebagai tanda menghargai dia.. bro jdikan header…

      Rasa2nya ini header ke-4 bro

Leave a Reply

Top