Jangan korang gelak baca entry ini…

Yup, malam ini baru pertama kali bro tengok cite “Hantu Kak Limah Balik Rumah”.

Itu pun tengok dekat Astro Citra Channel 131.

Kalau ikutkan bro dah tengok preview 15 minit filem ini 3 bulan awal sebelum ditayangkan dipawagam. Siap bro promote di blog, tapi last2 bro juga yang tak tengok.

Sebab time ditayangkan bro dah tak duduk KL dah, balik Perak dok bawah ketiak mak he..23x (kes dapat tawaran kerja di Perak).

Bicara Bro : Industri perfileman kita sekarang dah macam syok sendiri.

Kumpul juta-juta, tapi pengisian kosong. Layan cerita P. Ramlee lagi best. Lawak berisi, bukan lawak memperbodohkan diri sendiri.