You are here
Home > Uncategorized > Baru Malam Ini Tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah

17,424,954 total views, 6,775 views today

Baru Malam Ini Tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah

Jangan korang gelak baca entry ini…

Yup, malam ini baru pertama kali bro tengok cite “Hantu Kak Limah Balik Rumah”.

Itu pun tengok dekat Astro Citra Channel 131.

Kalau ikutkan bro dah tengok preview 15 minit filem ini 3 bulan awal sebelum ditayangkan dipawagam. Siap bro promote di blog, tapi last2 bro juga yang tak tengok.

Sebab time ditayangkan bro dah tak duduk KL dah, balik Perak dok bawah ketiak mak he..23x (kes dapat tawaran kerja di Perak).

Bicara Bro : Industri perfileman kita sekarang dah macam syok sendiri.

Kumpul juta-juta, tapi pengisian kosong. Layan cerita P. Ramlee lagi best. Lawak berisi, bukan lawak memperbodohkan diri sendiri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Baru Malam Ini Tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah

  1. lagi kesian.. kak mia belum tengok lagi sampai sekarang.

    p/s: bila abis belajar ni, bulan 5 nak balas dendam tengok semua citer2 best….. hehehehe

  2. Kire ok jugalah filem ni..tapi kalau nak dibandingkan dengan Filem komedi P.ramlee semua lawaknya pasti ada unsur nasihat yg terselit..lagipun masa tu dorg buat lawak mmg semulajadi..berlakon tidak terlalu terikat dgn skrip..:)

Leave a Reply

Top