You are here
Home > Uncategorized > Video Kantoi Curi Motor Pak Guard Dekat Giant Kelana Jaya

17,443,312 total views, 2,523 views today

Video Kantoi Curi Motor Pak Guard Dekat Giant Kelana Jaya

Fuuhhhh….!!!

Giant Kelana Jaya nie…!!!

Tempat bro menetap sejak tahun 2005 sampai la nie.

Tapi bukan dalam Giant ek, dekat kawasan berdekatan je.

Jom layan video ini. Kot-kot boleh jadi pengajaran kepada orang-orang yang mempunyai motor dekat kawasan Kelana Jaya.

Dekat sini memang banyak kes hilang motor, hilang tayar kereta etc.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Video Kantoi Curi Motor Pak Guard Dekat Giant Kelana Jaya

  1. Hempok je mamat tu dengan motor, tapi sebenarnya yang slah ialah DAP. Kerana mereka menaikkan harga barang, harga sewa, merosakkan ekonomi orang Melayu dan tak mau ambik orang Melayu kerja, Melayu terpaksa mencuri. Orang DAP MCA dan cina ialah perosak bangsa Melayu, negara dan tidak menghormati Raja Raja Melayu. Orang Cina dan DAP merampas hak orang Melayu, gerai melayu, menghalau peniaga Melayu di Ampang dan seluruh Selangor.

    1. apa kebangangnya ngko salahkan org politik plak. org lain susah pun tak plak mencurik. kat sekolah dulu cikgu ada ajar tak jgn mencurik ? nak salahkan politik, slahkan kerajaan pusat. duit diaorg asyik joli je.

  2. Mamat tu belasah tak cukup kuat lah, patut hempok dengan meja ke, kerusi merah tu ke. Aku geram betul tengok muka mamat pencuri tu selamba je, macam Cina lahanat mati masuk neraka je rupa dia. Apa pun kita mesti bersatu menentang Cina yang cuba merampas seluruh tanah Melayu. Hapuskan Mereka, sekolah mereka, cakap dan tulisan Cina di Malaysia.

  3. eventhough budak 2 nk curi motor pak guard 2?pak2 guard 2 x berhak nk pukul pesalah 2…bkn polis dh kuar kenyataan jgn nk memandai pukul pesalah sila serahkn terus ke polis.buat2 budak 2 mati mcm mana?

Leave a Reply

Top