You are here
Home > Blog Masyuk > RM300 Pendapatan Dari Says.my

17,410,356 total views, 1,885 views today

RM300 Pendapatan Dari Says.my

Alhamdulillah,

Bro baru sahaja terima payment dari Says.my berjumlah RM 200.

Bro request payment bulan lepas kalau tak salah. Payment terus masuk ke account bank bro. Kalau request cheque, banyak procedure perlu di tempuh.

Ini pula jumlah yang masih ada dalam akaun bro, insya’lah hujung bulan ini bro akan cash out, if tiada aral. Bulan depan dah dapat payment.

Says.my merupakan salah satu sumber pendapatan yang bro perolehi dari blog + twitter dan facebook.

Bagi korang yang msih belum join, elok la join. Boleh juga buat side income.

Syarat untuk cash out adalah RM50 (minimum)

Jika korang nak join, boleh register di sini. (daftar pakai facebook kalau nak senang).

Bicara Bro : RM 300 sebulan.

Bukan nilai yang kecil, tapi nilai mata wang kita semakin kecil.

RM300 cukup bayar bil internet + sewa rumah bro (itu pun kena topup sikit)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “RM300 Pendapatan Dari Says.my

    1. tue la pasal….

      sejak ada page nie… senang sikit nak promote apa-apa…

      tapi susah gak nak jaga page… ramai yang promote benda yang bukan2 semata-mata nak click ataupun nak trafik…

      fikir je la hala haramnye kan

Leave a Reply

Top