You are here
Home > Pesan Mak > Pesan Mak : Jangan Berniat Nak Rampas Lisa Surihani

17,439,890 total views, 3,745 views today

Pesan Mak : Jangan Berniat Nak Rampas Lisa Surihani

Pesan mak,

Semuanya bermula dengan niat.

Ok, aku berniat nak rampas Lisa Surihani. Sempat lagi tak?

Dah la malam nie malam jumaat. Harap sempat lagi la kan.

Adeh….!!!

Aku dicubit oleh mak aku. Sakit la juga.

“Mak memang pesan, semuanya bermula dengan niat. Jika baik niatnya, insya’lah tuhan akan permudahkan”

“Jika tidak, macam mana pula mak?” Balas aku (dasar anak nak try derhaka)

“Jika tidak, tue si Yusry dah rembat dulu. Padan dengan muka kamu”

Pak Lan gelak sorang-sorang sambil berkata “Sorang pelat S, sorang pelat R”

Bicara Bro : Selamat pengantin baru buat Lisa Surihani.

Maaf bro tak dapat nak hadir ke majlis penikahan kamu hari ini. Ada urusan yang perlu bro selesaikan untuk Media Tour minggu ini.

Mana ada artis nak pandang orang media berplatformkan blog. Ops..!! bro pernah kecewakan seorang artis. Kalau tidak, mungkin dia yang bro tandakan. Thank sebab sudi luahkan isi hati kamu pada bro.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Pesan Mak : Jangan Berniat Nak Rampas Lisa Surihani

Leave a Reply

Top