You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Pelajar Tingkatan 5 Lari Dengan Kekasih Pakistan

Pelajar Tingkatan 5 Lari Dengan Kekasih Pakistan

Nurul Zakiah Hidayah Azman, pelajar tingkatan 5 disyaki hilang pada Hari Kekasih 14 Februari lalu selepas tiga minggu berkenalan dan bercinta dengan lelaki Pakistan dikenali sebagai Samer Khan.

Panahan asmara lelaki Pakistan ini menyebabkan gadis itu bertindak membelakangkan keluarga apabila dia disyaki melarikan diri selepas cinta mereka mendapat tentangan.

Pertemuan yang tidak dirancang hingga melahirkan bibit-bibit cinta itu berlaku ketika Nurul Zakiah bekerja secara sambilan di sebuah pasar raya.

Manakala Samer pula bekerja di sebuah kedai menjual barang-barang makanan di Pekan Banting.

Kedua-dua premis itu terletak berdekatan.

Nurul Zakiah yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada tahun ini.

Sebelum kejadian tinggal bersama ibu saudaranya sejak 12 tahun lalu selepas kematian ibunya.

Bicara Bro : Comel budak ini.

Mungkin disebabkan kekurangan perhatian dan kasih sayang menyebabkan beliau mudah menerima kasih sayang dari sesiapa sahaja yang sudi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Pelajar Tingkatan 5 Lari Dengan Kekasih Pakistan

  1. Mak oih…comelnye..tapi sayang kenapa lah sampai abaikan pelajaran..Study dulu dik…jgn terlalu dibuai perasaan cinta tu..takut nanti merana belakang hari..huhuhu

  2. Kenapa adik ni buat begini. Kalau jumpa budak ni nanti, cuba tanya dia betul ke kurang kasih sayang. Kalau betul, kenapa tidak terus terang sahaja. Jangan susahkan orang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top