Orang kata,

Lelaki limit empat orang sahaja.

Tapi….!!!!

Bro sapu sampai 5 orang.

Tak salah pun kan… Sekadar nak bergambar, bukan nak lebih-lebih pun. Kalau nak lebih-lebih pun boleh, jangan terlebih-lebih. Nikah dulu….

Thank sebab sudi bergambar dengan bro yang tak hensem + tak macho + saham dah jatuh (tak laku) ini :-

  1. Siti Sab
  2. Nisa Kay (kredit gambar)
  3. Ziera Zain
  4. Yana Nanako
  5. Farah Soraya

Bicara Bro : Ada terbaca dalam paper, isteri merajuk disebabkan mereka inginkan perhatian.

Kadangkala lelaki susah nak bagi perhatian kepada isteri sebab banyak yang perlu diperhatikan.

Macam bro, bro banyak perhatikan business, masa depan, keluarga dan perempuan lain. Hope ada yang betul-betul memahami bro hadir dalam hidup ini.