You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Orang Kata, Lelaki Limit Empat Orang Sahaja

17,422,203 total views, 4,024 views today

Orang Kata, Lelaki Limit Empat Orang Sahaja

Orang kata,

Lelaki limit empat orang sahaja.

Tapi….!!!!

Bro sapu sampai 5 orang.

Tak salah pun kan… Sekadar nak bergambar, bukan nak lebih-lebih pun. Kalau nak lebih-lebih pun boleh, jangan terlebih-lebih. Nikah dulu….

Thank sebab sudi bergambar dengan bro yang tak hensem + tak macho + saham dah jatuh (tak laku) ini :-

  1. Siti Sab
  2. Nisa Kay (kredit gambar)
  3. Ziera Zain
  4. Yana Nanako
  5. Farah Soraya

Bicara Bro : Ada terbaca dalam paper, isteri merajuk disebabkan mereka inginkan perhatian.

Kadangkala lelaki susah nak bagi perhatian kepada isteri sebab banyak yang perlu diperhatikan.

Macam bro, bro banyak perhatikan business, masa depan, keluarga dan perempuan lain. Hope ada yang betul-betul memahami bro hadir dalam hidup ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Orang Kata, Lelaki Limit Empat Orang Sahaja

    1. xpe bro nt Jay suggest kat kawan2 blogger jay..ada juga kawan Jay yg baru berjinak2 berblogging atas pertolongan Jay ajar serba sikit apa yang Jay tahu..:)

Leave a Reply

Top