You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Mereka Blogger Hebat

Mereka Blogger Hebat


Mereka blogger hebat.

Masing-masing mantap dalam arena mereka sendiri.

Bro?

Abaikan, bukan penting pun.

  1. Eqbal Zack
  2. Joegrimjow
  3. Rentak Artis
  4. Amanz
  5. Nisa Kay
  6. Nami Namia
  7. Octove

Bro pula macam tak mampu nak menandingi mereka semua. Blog bro biasa-biasa je.

Bicara Bro : 2 – 3 kali tengok pic ini nampak bro muda dan hensem (dah lama tak puji diri sendiri)

Nak buat macam mana, tak pernah dengar perempuan puji bro hensem ke apa ke. Kebanyakan lelaki yang puji (100% bro tak akan percaya, dah macam ayat gay)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Mereka Blogger Hebat

  1. bro..yang baju kuning tu nampak hensemlah..miahahah..jahatnya aku..semua mmg blogger yg sukses..:)Semoga bertambah sukses dalam kerjaya blogging termasuk orang yang paling hensem berbaju kuning tu..:)

  2. hahaha..niat hati ikhlas memuji..bukan ada makna lain ek bro..Jay sentiasa iringkan doa buat semua blogger2 termasuk bro semoga terus sukses dalam kerjaya..:)

    1. hahaha..mmg..jay pun gegurau dgn bro..hehehe..tapi Jay pun sama fobia mcm bro..lebih2 kalau lelaki yg memuji ni..hehehe..ada pengalaman juga ni.:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top