You are here
Home > Uncategorized > Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Lawak pula bro layan persembahan Kumpulan Ziro untuk Raja Lawak 6 di minggu ke-5.

Penampilan sebagai adik beradik KRU amat mencuit hati bro…

Paling tak boleh blah,

Time babak dapat call dari Lisa Surihani ajak discuss pasal kahwin.

Walaupun persembahan sekadar 3 minit, mereka mampu memberikan yang terbaik.

Jom layan video persembahan mereka.

2-3x tengok pun mampu mencuit hati bro.

Ada orang cakap, tengok muka dorang je dah mampu buat kita ketawa.

Tak pasal-pasal persembahan kumpulan Ziro kena bahan dengan Jozan (sila klik kalau nak tengok video Jozan bahan dorang)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Leave a Reply

Top