You are here
Home > Uncategorized > Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

17,411,135 total views, 2,664 views today

Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Lawak pula bro layan persembahan Kumpulan Ziro untuk Raja Lawak 6 di minggu ke-5.

Penampilan sebagai adik beradik KRU amat mencuit hati bro…

Paling tak boleh blah,

Time babak dapat call dari Lisa Surihani ajak discuss pasal kahwin.

Walaupun persembahan sekadar 3 minit, mereka mampu memberikan yang terbaik.

Jom layan video persembahan mereka.

2-3x tengok pun mampu mencuit hati bro.

Ada orang cakap, tengok muka dorang je dah mampu buat kita ketawa.

Tak pasal-pasal persembahan kumpulan Ziro kena bahan dengan Jozan (sila klik kalau nak tengok video Jozan bahan dorang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Leave a Reply

Top