You are here
Home > Iklan > Jom Beramal Bersama Heliza Helmi Sabtu Ini

17,421,417 total views, 3,238 views today

Jom Beramal Bersama Heliza Helmi Sabtu Ini

Apa plan anda sabtu ini bersamaan dengan 11 Febuari 2012?

Jika tiada plan, bro nak invite korang semua terutama pembaca blog bro dan juga peminat Heliza Helmi dalam menjayakan program amal beliau bersama anak-anak yatim.

JOM BEREEH! – Ceria Bersama Anak-anak Yatim & Heliza Helmi

Tarikh: 11 Februari 2012 (Sabtu)
Masa: 8.30 pagi – 5.00 petang
Tempat: Impian Country Resort, Jalan Taman Agrotek, Batu 14 ½, Jalan Hulu Langat (klik sini untuk peta)

Aktiviti: Piknik, Sukaneka & Perkongsian ilmu oleh Heliza

Yuran Penyertaan: RM50 seorang

Setiap satu bayaran penyertaan bermakna satu tajaan penyertaan untuk seorang anak yatim. Anda dan anak yatim berkongsi kehadiran. Semakin banyak penyertaan dari anda bermakna semakin ramai anak yatim yang mampu diceriakan. Jom ramai-ramai bersantai & beriadah bersama.

Bagi yang tidak berkesempatan untuk turut serta, boleh juga menyalurkan sumbangan ikhlas samaada dalam bentuk TUNAI atau BARANGAN KEPERLUAN. Keikhlasan anda, penghargaan bagi mereka.

Untuk maklumat lanjut dan penyertaan, hubungi :

FIRDAUS/ELLY (Tel 03-9081 1234. Fax 03-9081 3456)
email: firdaus@helizahelmiproduction.com, elly@helizahelmiproduction.com
SHE (012-2726042).

Bayaran penyertaan boleh dibuat terus ke akaun CIMB 1414 0129 374524 (ZAILIAZWA BADAR)

Sila emelkan/fax slip pembayaran bersama Nama Penuh & no. telefon dan bawa slip pada hari tersebut 🙂

Bicara Bro : Bro akan berada di sana untuk jaga hati Heliza. Dia merajuk sebab banyak event dia jemput bro, tapi bro tak pergi.

Bro pergi bukan semata-mata untuk Heliza. Tetapi untuk menyertai kerja amal bersama anak yatim. Dah lama bro tak buat kerja amal.

RM50 walaupun terasa macam banyak, tapi lebih bermakna kepada anak yatim ini. Dari habis pergi dating, baik hulurkan kepada mereka yang lebih memerlukan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Jom Beramal Bersama Heliza Helmi Sabtu Ini

  1. assalamualaikum .

    saya SantaClown @ Founder D3SiG . sebagai yang baru di dunia blogging ini , saya ingin meminta tolong kepada anda untuk membantu kami dalam mempromosikan servis terbaru kami iaitu D3SiG . dalam catalan , desig membawa maksud wish (harapan) . di web kami , kami menerima perMINTAan yang diminta dan akan usaha untuk menunaikannya . setiap permintaan dicas serendah RM10.00 sahaja .

    datanglah lawat ke blog kami untuk maklumat yang lebih lanjut.

    http://d3sig-ing.blogspot.com/

    ikhlas,
    SantaClown .

  2. alah bro..huhuhu..Jay jauh lah cane nak join??kalau Jay ada kat sane insyallah Jay pasti join kerja amal ni..nak juga share pahala…:(

    1. mak aih..hehehe..kenelah Jay buat event pulak ni..hehehe..bnyak nak kene buat tu..nak cari sponsor nye lagi..hehe..:)

Leave a Reply

Top