You are here
Home > Blog Masyuk > Innity Masih Belum Bayar Blogger Bulan Ini

17,410,294 total views, 1,823 views today

Innity Masih Belum Bayar Blogger Bulan Ini

Innity masih belum bayar blogger untuk bulan Febuari 2012.

Innity merupakan salah satu syarikat pengiklanan di Malaysia sama seperti Nuffnang dan juga Advertlets.

Disebabkan nilai pembayaran mereka tinggi dan lebih sistemetik menjadi pilihan mana-mana laman web dan juga blog untuk memasang iklan mereka.

Mengikut syarat terkini dari mereka.

Hanya laman web dan blog yang mempunyai minimum 40k unique views dan juga 200k page views dalam sebulan layak untuk mendaftar dengan mereka.

Pembayaran terus masuk ke akaun bank sekiranya baki dalam akaun pada bulan tersebut melebihi RM50. Dan pengguna tidak perlu memohon untuk cash out, ini kerana pembayaran dibuat secara automatik terus ke akaun bank pengguna.

Tetapi bulan ini,

Ramai yang komplen kerana masih belum menerima apa-apa pembayaran dari pihak mereka.

Bicara Bro : Duit sewa rumah bulan ini bro tak bayar lagi.

Masih menunggu pembayaran dari pihak Innity.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Innity Masih Belum Bayar Blogger Bulan Ini

    1. memang makin ketat pun.. blog cam bro pun dah xbanyak iklan dah…

      tue makin banyk blog copy paste…

      mungkin juga kot…. harap jangan la bungkus… xpun suruh die setia dengan blogger cam bro nie

  1. laa…aku ingat aku sorang jer tak dpt payment lagi dr Innity,rupanya ramai yg tak dapat. aku ada hantar ticket,diorang cakap minggu ni diorang akan settlekan.

    hmm..aku perasan sejak 2,3 bulan kebelakangan ni iklan dari Innity tak baper masyuk aa..musykil aku..

    1. tue la pasal….

      iklan dekat blog teman pun muncul macam x muncul je….

      hope minggu nie payment selesai la ek.

      now kalau blog trafik tinggi, iklan akan sentiasa main.. kalau x, waktu2 tertentu je

Leave a Reply

Top