You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Pak Lan

17,421,425 total views, 3,246 views today

Happy Birthday Pak Lan

Selamat hari lahir buat pak lan.

Salah seorang member blogger yang bro kenal dan yang sudi mengekor bro ke hulu ke hilir.

Dialah satu-satunya jejaka yang sudi jadi PA merangkap HA (Hamba Abdi) tukang bawah kamera, tukang amik gambar, tukang amik video kadangkala merangkap driver bro.

Ops…!!!

Ini bukan entry gay atau berbau gay.

Ini entry dari member lelaki kepada member lelaki rapat dia. Orang kata bff he..23x (tergelak aku baca word bff)

Bukan ke BFF – Bro Framestone Fan

Apa-apa pun lepas ko sambut birthday karang. Cepat-cepat kemas barang then kita gerak balik Perak. Aku nak kau rehatkan minda dan jiwa di kampung halaman aku.

Nanti aku kahwin ke, kahwin lagi ke atau kahwin lagi sekali ke. Kau sure tak ada alasan tak tahu rumah aku dekat mana or segan dengan aku.

Bicara Bro : Mamat ini memang mantap.

Bro baca blog dia pun bro dah boleh gelak sensorang. Ada masa, korang usha blog dia di sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Happy Birthday Pak Lan

  1. Happy birthday pak lan..ok juga BFF tu utk Bro Framestone Fan…hahaha..Kalau aku dkat dgn rela hati aku menjadi PA bro.(ada udang di sebalik mee ni)..:)

    1. haha..xdelah Jay sapu..pinjam sorang dua je bro..kih3..xdelah.klau tujuan tugas kene fokus juga.kan..;-)

      welcome Paklan…

  2. Wah toce toce…

    Aku sendiri pun tak buat entry untuk wish diri sendiri happy birthday. Terharu. Terasa nak terjun dari tingkat 27 skrg jgk..

    Tak kisah la gay ka apa ka… Janji aku nak kawen dgn gadis. 28tahun..ok aku dah patut start cari…

Leave a Reply

Top