You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Sekitar Majlis Pra Tonton Filem Hantu Dalam Botol Kicap

17,424,473 total views, 6,294 views today

Gambar Sekitar Majlis Pra Tonton Filem Hantu Dalam Botol Kicap

Bertempat di TGV, Sunway Pyramid telah diadakan Majlis Pra Tonton Filem Hantu Dalam Botol Kicap arahan Azhari Zain.

Ini merupakan percubaan pertamanya menghasilkan filem ber”genre” komedi seram. Sebelelum ini beliau banyak mengarahkan filem seram seperti Santau, Mantra. Flat 3A dan Keramat.


Pelakon utama filem ini iaitu Zalif Sidek, Mon Ryanti dan Mikail Andre.

Mereka memegang watak adik beradik yang dihantar oleh orang tuanya untuk tinggal bersama nenek yang mereka sendiri tidak pernah kenali dari kecil.


Barisan pelakon yang menjayakan filem ini

Untuk filem ini, memang pihak Metrowealth memberi perluang kepada pelakon baru untuk meneraju filem ini. Dalam masa yang sama ingin menghasilkan pelakon baru dibawah tunjuk ajar mereka.


Mon Ryanti : Rina (Pelakon Utama)


Mikail Andre : Azri (Pelakon Utama)


Zalif Sidek : Epul (Pelakon Utama)


Azhari Zain selaku pengarah filem ini


Gambar ganaz (tak la ganaz sangat pun) bersama Along.


Bersama fariq Kamil,

Tertiba datang ke event ini.

Gambar bodek bos besar.

Tahun ini bro tak dapat ang pow dari dia.. (untung la siapa dapat ang pow tahun ini)

Asalkan projek banyak boleh bikin dengan dia. Bro tengah nak dapatkan pass media dari MIG untuk cover majlis perkahwinan Lisa Surihani dengan Yusry KRU

Anda boleh menonton Trailer Filem ini dari “Hye Bro” di sini.

Jangan lupa saksikan filem ini di pawagam pada 9 Febuari 2012.

Bicara Bro : Bro telak pukul dengan orang sebelah sebab gelak terover semasa menonton filem ini.

Release stress bro kejab.

Ada artis tegur bro semalam dan dia cakap bro sombong sebab dah lama tak contact dia (identiti dirahsiakan)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Gambar Sekitar Majlis Pra Tonton Filem Hantu Dalam Botol Kicap

  1. salam bro…saya nampak bro malam tu..bro duduk belakang saya..lane 2 kan???saya nak tegur bro tapi segan sangat..kot la dapat bergambar bersama kan..:P

    1. Tue la.. bro tengok mata kamu cam kamu kenal bro…

      Tegur je la.. bro ok je.. if xtegur jangan kata bergambar, nak sembang pun memang xdapat.. bro ada sana cover majlis.. settle je terus g interview pelakon dan pengarah

    2. saya plak bila settle terus balik sebab lapar sangat..nak pegi mkn n kena antar kete member..tu la..lagipun tak rancang nak pg tengok pra tonton tu..kelam-kabut dengan tak solat lagi masa tu…tak pe2..next time ada rezeki jumpa lagi, insyaALLAH saya tegur Bro..

Leave a Reply

Top