You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bro Berada Di Malaysia Social Media Week @ PWTC

Bro Berada Di Malaysia Social Media Week @ PWTC

Bro sekarang berada di Putra World Trade Center (PWTC) sempena Malaysia Social Media Week yang berlangsung dari 13 – 17 Febuari 2012.

Turut dihadiri oleh duta untuk program ini iaitu Lisa Surihani, Aznil Hj. Nawawi dan juga Altimet.

Ada beberapa blogger yang bro kenal turut sama menyertai conference kali ini. Ini menunjukan bahawa blogger malaysia mampu memberi impak besar kepada komuniti dan media elektronik di Malaysia mahupun di peringkat antarabangsa.

Gambar duta Malaysia Social Media Week bersama-sama tropi yang akan diberikan kepada blogger-blogger Malaysia yang berjaya dalam pencarian blog terbaik di Malaysia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Bro Berada Di Malaysia Social Media Week @ PWTC

  1. wah..sempat update lagi ye bro..kalau kita berblogging dalam saluran yang betul kita dapat menyumbangkan manfaat kepada sesiapa pun yg membaca blog tersebut..:)

  2. wah..cayalah..blogger sekarang da dipandang ramai.. tapi eloknya dari segi penulisan yang mendatangkan faedah dalam jangka panjang. bukan dalam bentuk gosip dan fitnah semata..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top