You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Blogger Bro Framestone Jr.

17,443,754 total views, 2,965 views today

Blogger Bro Framestone Jr.

Tak sangka selama bro berblog sejak 2006 sampai la nie.

Ada juga insan yang sudi menjadikan bro sebagai idola, sebagai mentor, sebagai sifu (bukan sama ke macam mentor).

Sampai ada yang sanggup nak menjadi Bro Framestone Jr.

Oh…!!! Yang ini bukan Blogger yang nak jadi Bro Framestone Jr.

Walaupun baju warna nak lebih kurang sama dan dah mula nak berjinak pergi event sana sini.

Dia merupakan salah seorang pengomen setia blog bro iaitu SukaCuka (ada masa, jom terjah blog beliau) Blogger yang berpotensi, dan mungkin akan menjadi blogger yang mampu pergi jauh.

Kalau tak mampu pergi jauh pun, tetap masih boleh pergi mana-mana event di area Kuala Lumpur.

Bicara Bro : Ingatkan blogger perempuan je jadi mangsa fake account dekat facebook.

Bro pun terkena sama. Entah siapa guna gambar bro untuk account facebook (walaupun nama berbeza) dan kebanyakan friend list adalah perempuan.

Cun pula tue…!!!

Nampak sangat muka tak hensem, sampai nak guna pic orang lain he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Blogger Bro Framestone Jr.

Leave a Reply

Top