You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Kelantan Lawan Terengganu Malam Ini

17,454,290 total views, 6,759 views today

Bila Kelantan Lawan Terengganu Malam Ini


Bro lepak kedai makan sambil terpaksa menonton perlawanan bola di antara Kelantan dengan Terengganu.

Hampir hilang nafsu makan apabila masing2 menjerit gooaalll even tak goal pun.. Over je lebih.

Itu ok lagi,

Sebab bro masih boleh pekakkan telinga.

Nie bro tengah musyikil, ada mamat nie. Tak kisah belah mana yang buat aksi suspen depan pintu gol. Dia yang lebih-lebih.

Nak gak tahu pasukan mana sebenarnya yang dia sokonng. Ke 2-2 sekali. Ataupun frust tak nak tengok perlawanan ini sebenarnya.

Bicara Bro : Cepat-cepat bro habiskan makan, then balik rumah.

Sampai-sampai je MU vs Liverpool 2:1…. Even dah nak dekat habis, lagi puas hati. HD pula tue

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Bila Kelantan Lawan Terengganu Malam Ini

Leave a Reply

Top