You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Angkara Berebut Teman Lelaki, Pelajar Perempuan Dibelasah

17,440,370 total views, 4,225 views today

Angkara Berebut Teman Lelaki, Pelajar Perempuan Dibelasah

Akibat dituduh mempunyai hubungan dengan teman lelaki pelajar lain, seorang pelajar perempuan teruk di belasah.

Pelajar perempuan  tingkatan tiga teruk ‘dikerjakan’ sekumpulan 15 pelajar perempuan lain sehingga mangsa terpaksa dimasukkan ke hospital.

Gaya dah macam gengster la pula.

Biasalah, budak baru nak up. Setiap tindakan masih belum mampu nak berfikir secara matang masih terpengaruh dengan emosi.

Dah macam Kak Yong gayanya.

Bicara Bro : Bro dulu bersekolah di sekolah lelaki.

Tak ada pula kes bergaduh berebut teman perempuan. Mungkin lelaki tak sama dengan perempuan.

Sampai satu tahap, ada kes main pass pass teman perempuan dekat member.

Gambar di atas hanya sekadar hiasan. Gambar di bawah ini, merupakan gambar mangsa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Angkara Berebut Teman Lelaki, Pelajar Perempuan Dibelasah

  1. amboi… gatal sangat tem skolah nak gaduh2 sal lelaki… if takut diamik org,, btau kat mak bapa,, xnak skolah.. nak kawin.. macam2 la pelajar skolah skang ni…

    1. He..23x tau xpe…

      Bro teringin gak nak cari budak sekolah buat isteri…

      Tapi, emosi dorang dan pemikiran dorang masih belum matang.. Risau gak jadi benda2 yang bukan2 pada bro

  2. aiyaaa…
    bikin malu saja gaduh sebab laki..
    laki hot mana nth yg di rebutkan sangat tu..
    hilang sifat lemah lembut dan malu seorang wanita..
    haish..

    1. haha….bro belanja la sy makan kat area kelana jaya ni, fariz maju pon jd la. hehe~ wakakaka…asyik bersama artis cun je, ngn artis xcun ni tk mau :p

    2. Bro malam nie jumpa klient.. insya’lah ada masa nanti boleh jumpa punya

      Bro selalu ada hal dari kul 10pagi ke 7 malam.. lepas tue free la…

      ada komitment lain juga kan

      eh kamu dah kahwin lum..

      if dah kahwin bro xberani nak ajak jumpa memalam he..23x

    3. tak kahwin lagi ek.. ok, ada can la cam nie he..23x

      bro duduk rumah depan fariz je.. selalu g sane jalan kaki…

      la… dokat beno dah tue.. leh la ajak kuar date.. xpun meh la apply jadi PA bro

    4. jd PA? cmne tu? sy duk menyewa kat kelana jaya. tiap2 minggu balik umah family , hehe ~ kat bangi. kalau nampak kete kuning tu , kete sy le.

      eh bro ni dah kawin ke belum? depan fariz tu perumahan pkns

    5. bro duduk sewa gak sana… kete kuning kadangkala je ade.. kalau x bro pakai skyline hitam bro je la..

      bro belum kahwin (tue pasal gatai lebih sikit nie)

      yup pkns… since 2005 dok sane..

      jadi PA.. mana2 event follow belakang bro… jad photographer.. tukang amik video etc + ganti bro if bro xdapat nk pergi

    6. insyaAllah boleh. tp sy xpernah lg p mana2 event.
      kalau ada apa2 leh sy bantu , just PM je sy, hehe~ kalau sy free leh la sy tolong,…

      suka!jadi photographer. kalau bro kasi sy DSLR ssatu pon best gak :p
      hahahaha~ gurau je…

      anyway, sy keje kat TM kelana jaya, pasni tk sure, dgr kata kami kene pindah tm bangsar 🙁

  3. betul2 tak paham akan pemikiran mereka. Wang untuk kesekolah masih diberi ibubapa, tapi mereka tetap ingin bercinta. Sungguh memalukan, gejalan ini sering kali berlaku dikalangan anak melayu yang hanya ingin memuaskan nafsu serakah tanpa memikirkan kesan atas tindakan yang mereka lakukan.

Leave a Reply

Top